Síguenos en redes sociales:

Una copa per a Vilamarxant

En semifinal única les parelles de Pere Roc II i De la Vega busquen arribar a la gran final de Copa

Una copa per a Vilamarxant

Mereixia el trinquet de Vilamarxant una cita com la d'esta vesprada, a les 20 hores. És d'agrair l'esforç quasi titànic que cada dia fan tots els trinqueters per mantindre partides professionals a les seues instal·lacions. Estem en una època complicada i cal tirar de força de voluntat i imaginació. Un eixample és el trinqueter de Vilamarxant, Peluco, un entusiasta d'este esport, capaç de tirar endavant trinquets, com Vilamarxant i la Pobla, vestir-se de blanc i omplir el centre històric del cap i casal de pilota amb un equip de llargues de València. Un equip que farà història este diumenge al jugar les semifinals de lliga al carrer Cavallers. Un fenomen Peluco.

Així que sí, que Vilamarxant es mereix una cita com la de hui, la primera semifinal de la Copa Diputació de València, com també s'ho mereix l'escenari de la segona semifinal, el trinquet de Massamagrell, que canviarà de rutina i obrirà diumenge de vesprada per a celebrar esta semifinal de Copa. La família Soro, altres que mereixen un monument. Tot un detall per part de l'empresa Val Net premiar estos dos trinquets amb estes dues grans semifinals d´escala i corda.

Hui en Vilamarxant s'anuncien hui Pere Roc II i Jesús contra De la Vega i Javi. A partida única està en joc arribar a la gran final de la Copa.

Si Javi està com dissabte passat al trinquet Pelayo, la faena és dels altres. Hui en dia, de ben segur, és el mitger que més quinzes finalitza i no tan sols és això, és l'agilitat impròpia d'un mitger de quasi dos metres. Ha dut pel bon camí al debutant De la Vega, qui ha demostrat que és un valor en alça.

La tàctica de Pere Roc II i Jesús està clara. Les seua opció de victòria és evitar a Javi, carregar el joc a De la Vega i esperar que la pressió puga amb el jove rest. El de Benidorm i el de Silla tenen experiència per a fer-ho.

Molt interessant i recomanable esta primera semifinal de Copa. Una partida que estarà carregada de detalls que desnivellaran la balança i decidirà al primer finalista de Copa.

Pulsa para ver más contenido para ti