Síguenos en redes sociales:

Puchol II, de Torrent fins la semifinal de Vila-real

El de Vinalesa també serà protagonista divendres de la semifinal del trofeu Villareal CF

A la pilota valenciana quan un jugador està bé per a jugar diuen els aficionats que «ara està com una poma». Així està Puchol II, qui no deixa d´anunciar-se en tots els trofeus. Afirmava el seu preparador físic que enguany, al llarg del 2016, Javi ha guanyat més del 90% de les partides que ha jugat. Una xifra que confirma el bon moment del pilotari de Vinalesa.

Si la setmana passada guanyava el trofeu Tío Pena de Massamagrell i diumenge passat guanyava una partida de festes en la modalitat de frontó, especialitat que també domina, demà s´anunciarà en la gran final del trofeu de Torrent i un dia més tard, divendres de vesprada, jugarà la segona semifinal del trofeu Villareal CF.

En esta partida de Vila-real Puchol II jugarà amb Santi de Finestrat com a mitger i a l´altre costat de la corda tindran a Francés, Javi i Monrabal. Altra vegada Puchol II en inferioritat numèrica. És el preu que han de pagar les primeres figures, com també li passa actualment al campió individual, Soro III, o al també campió individual de raspall, Moltó. És un debat tan antic com la pilota. Per ací han passat tots, des de Juliet, Rovellet, Álvaro, Waldo i, per descomptat, Genovés, pare i fill. És dur, sacrificat, injust, però és la tradició.

Pulsa para ver más contenido para ti