23 de agosto de 2016
23.08.2016
RASPALL

Segona semifinal en el Gregori Maians

La parella vencedora jugarà pel títol el divendres contra Punxa i Coeter II

23.08.2016 | 11:00
Sanchis en la final de la Lliga.

El Trofeu Gregori Maians, la cita més destacada de l´estiu en la modalitat de raspall, continua esta vesprada en el nou trinquet d´Oliva amb la disputa de la segona semifinal que enfrontarà a Sergio i Tonet II contra Ian i Sanchis.

En la pilota pot passar qualsevol cosa, com va quedar demostrat la setmana passada en la primera semifinal quan el campió individual, Moltó, va caure per la via ràpida contra Punxa i Coeter II amb Néstor com a company (25-5). El cartell, per descomptat, convidava a esperar una confrontació més que igualada tenint en compte el nivell dels contendents. I això hauria de passar esta vesprada. Perquè es tracta de parelles confeccionades amb quatre dels millors professionals del raspall. La sessió començarà a les 17.00 hores amb la segona semifinal del torneig paral·lel de categoria semiprofessional. Els contendents seran Jeffry i Lorja que tindran en la contra a Badenes i Leandro. També és, en teoria, una confrontació per a gaudir del raspall.

Este títol també es decidirà el divendres vinent en el mateix trinquet d´Oliva, just abans que el de les primeres figures. Els vencedors de hui s´enfrontaran a Vercher i Raúl, que en la primera semifinal es van desfer d´Escoto i Pau per 25-15.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook
Enlaces recomendados: Premios Cine