L´Individual Bankia en la modalitat de raspall comença hui en el trinquet de la localitat de Guadassuar amb la disputa d´una de les dues eliminatòries que componen la primera fase. Els protagonistes seran dos dels jóvens que més fort venen espentant per darrere amb la intenció de convertir-se en figures, Pablo i Pau.

La partida promet per la qualitat dels jugadors i per la rivalitat sana que existeix entre ells. Habituals de les primeres partides i cada vegada més presents en les estel·lars dels distints trinquets de l´oferta professional, els dos jugadors són grans especialistes del mà a mà. Bona prova és que Pablo va ser campió de l´Individual sub-23 en l´edició del 2015 i Pau finalista. Enguany, Pablo no ha participat i el títol, decidit recentment, ha sigut per a Pau.

El mitger de Barxeta arriba molt més rodat gràcies a la disputa de torneig dels aspirants a figura, que a més li ha donat la invitació per a participar en l´absolut. Pau va debutar en el mà a mà professional en la passada edició i va caure en la ronda inicial. Ara, però, arriba molt més fet com a pilotari. Tot i això, no hi ha un clar favorit per a la partida.

La primera fase acabarà el dissabte en el trinquet de la Llosa de Ranes on el campió de la Lliga, Ricard, s´enfrontarà a Jeffry de Pedreguer. Els supervivents d´estes dues partides accediran als quarts de final on esperen la resta de participants.

Tornant a l´activitat d´esta vesprada a Guadassuar, en la segona partida, ara en la modalitat d´escala i corda, Genovés II torna al trinquet de la Ribera després de més d´un any d´absència per lesió.