Síguenos en redes sociales:

Individual Bankia de raspall

Els favorits imposen la lògica en el Individual Bankia de raspall

Moltó i Marrahí resolen amb autoritat els seus compromisos de quarts

Els favorits imposen la lògica en el Individual Bankia de raspallFUNPIVAL

L'Individual Bankia en la modalitat de raspall no està donant lloc a les sorpreses. Si el dilluns va ser un dels favorits, Ian, qui va aconseguir la passada a semifinals, Moltó i Marrahí també certificaren ahir la seua classificació, a més superant amb total autoritat als seus rivals.

El defensor del títol es va mesurar a Punxa al trinquet de Guadassuar i va resoldre l'eliminatòria pel resultat de 25-5.La superioritat de Moltó en els tres primers jocs va ser absoluta.

Els dos que va aconseguir al dau van ser pràcticament iguals: tretes fortes dirigides al pou i quinze directe o amb Punxa restant amb dificultats, la qual cosa permetia al vigent campió continuar carregant a l'esquerra del seu rival. I en alguna de tantes rematades acabava o canviava la direcció del colp a la careta on Punxa ja no podia arribar.

El joc que va sumar al rest va ser una demostració de força i qualitat. Punxa intentava espentar, però les tretes centrades permetien a Moltó passar a l'atac; raspant, d'aire o amb el rebot, però la iniciativa era roja.

Va ser a continuació quan el rest de Piles va oferir més resistència. De fet va sumar el quart parcial, amb problemes, però amb bones pilotades (15-5).

El públic animava a Punxa, àvid de presenciar més equilibri, però Moltó va deixar clar en tornar al dau que el joc cedit no suposava un risc per a la seua classificació. Dos tretes i altres dos quinzes ràpids, amb un de Punxa entremig, posaven el marcador en 20-5. En el parcial posterior, el definitiu, Punxa va pegar fort amb el traure però en els intercanvis va ser superat per Moltó que a la minima s'encarava dalt.

Pel que fa a Marrahi, el finalista de l'edició anterior va ser encara més superior davant Ximo. La partida, disputada al trinquet de Castelló de Rugat, es va resoldre pel tanteig de 25-0.

La diferència més gran entre els dos pilota També en l'encert de les accions. No va ser un duel que Marrahí va guanyar a plaer, perquè inclús va haver de tombar un val amb 15-0, però el de Villanueva de Castellón va demostrar que al campió sub-23 encara li queda progressar per a arribar al nivell dels primers espases. Encara així, Ximo pot estar ben orgullós del campionat que ha fet i d'haver arribat fins a la ronda de quarts de final.

Pulsa para ver más contenido para ti