Victòria de Moltó i Seve en una bona final al Genovés

La cloenda del trofeu que patrocina el consistori local va respondre a la qualitat del cartell on Ian i Seve van cedir pel marcador de 25-15

La pràctica totalitat de la plantilla professional de la pilota es va congregar ahir a Pelayo per a escoltar les explicacions de la Comissió Executiva de la Fundació de la gestió en l’any que està a punt d’acabar i la prevista per al 2022.

La pràctica totalitat de la plantilla professional de la pilota es va congregar ahir a Pelayo per a escoltar les explicacions de la Comissió Executiva de la Fundació de la gestió en l’any que està a punt d’acabar i la prevista per al 2022. / FUNPIVAL

Bona i sobretot intensa va ser la final del Trofeu Ajuntament del Genovés - Família Bataller que va proclamar campions a Moltó i Seve, que van superar a Ian i Tonet IV per 25-15 en partida disputada ahir al trinquet de la mateixa localitat de la Costera.

En guanyar Ian i Tonet IV la reballada i començar al traure, la partida es va posar roja i també els pronòstics perquè, si bé les dues parelles van fer els jocs del dau, Ian i Tonet IV els aconseguien amb més solvència i fins i tot van tindre un val per distanciar-se 15-5, encara que finalment es va igualar a 10.

A continuació sí que es va sumar al rest, però per part de Moltó i Seve gràcies a la magnífica defensa del punter i les rematades posteriors, encara que el de Barxeta també va fer un parell de quinzes raspant des del 9.

A partir d’ací la partida va tornar i va acabar sent dauera, encara que amb val per a trencar en alguns jocs i amb les dues parelles intercanviant bones pilotades i ratllant a molt bon nivell.