LLIGA CAIXABANK

La lluita per la permanència s’embolica més en la Lliga CaixaBank d’escala i corda

Els equips encapçalats per Pere Roc II i De la Vega agafen aire amb els punts aconseguits a Pelayo

La pegada de Félix va se fonamental perquè el seu equip s’imposara a Pelayo i faça un pas de gegant per a eludir l’última plaça de la classficació, que és l’única eliminatòria en esta fase.

La pegada de Félix va se fonamental perquè el seu equip s’imposara a Pelayo i faça un pas de gegant per a eludir l’última plaça de la classficació, que és l’única eliminatòria en esta fase. / FPV

J. CANO

Si ja estava interessant la lluita per eludir l’eliminació en la Lliga CaixaBank d’escala i corda, ara ho està encara més. La competició va enfrontar a Pelayo als equips que tancaven la classificació i van sumar els dos: el de Dénia de Pere Roc II, Félix i Conillet va fer dos punts per la victòria i el d’Almussafes amb De la Vega, Salva i Bueno 1 punt pel resultat de 60-50.

Amb este desenllaç, cap dels dos equips assegura la seua presència en la següent ronda, però ambdós agafen aire. Pere Roc II, Félix i Conillet tenen la classificació en la seua mà perquè encara han de jugar una partida mentre que De la Vega, Pere -ahir va jugar Salva per la lesió del mitger de Pedreguer- i Bueno han tancat la seua participació i de moment pugen fins a la cinquena posició encara que depenen de tercers resultats.

La partida, com s’esperava, va ser molt intensa i amb molta brega. Pere Roc II, Félix i Conillet van imposar la seua pegada més gran. L’escaleter va destacar més al dau i el mitger va manar al rest.

Enfront, De la Vega, Salva i Bueno van emprar a la perfecció les seues armes per a passar molta pilota fins que arribara la rematada propícia per a acabar el quinze o l’erro dels rivals.