Giner defensarà el títol amb Pere

El de Murla jugarà la final contra el seu company l’estiu passat Félix, amb Francés, després de véncer a Pere Roc II i Tomàs II

La igualtat va ser la tònica habitual d’una partida que es va trencar per xicotets detalls quan Giner i Pere van sumar un joc de més des del rest.

La igualtat va ser la tònica habitual d’una partida que es va trencar per xicotets detalls quan Giner i Pere van sumar un joc de més des del rest.

Maties Oliver

El 'Trofeu de Dénia' d’escala i corda repetirà amb els campions de l’any passat, encara que cadascun a cada costat de la canxa. El cartell de la gran final separa a Giner i Félix. El mitger va aconseguir el bitllet el passat divendres fent parella amb Francés, mentre que el de Murla, amb Pere de company, va certificar el passe ahir al trinquet ‘El Rovellet’ de la localitat de la Marina Alta. La victòria sobre Pere Roc II i Tomàs II per 60-50 va significar la classificació de Giner i Pere per a disputar el títol el pròxim diumenge al mateix recinte.

Respecta la partida d’ahir, els quatre pilotaris van exhibir les seues facultats. La igualtat va ser una tònica al llarg de l’encontre, inclòs a l’hora de sumar des del rest. La grandària del trinquet denier feia que el dau predominara en aspectes d’anotació. Quan el lluminós va marcar els iguals a 30, Giner i Pere van tombar eixa dinàmica en tancar un joc al rest, però els blaus no havien dit l’última paraula. Pere Roc II i Tomàs II van contestar igual.

La igualtat va ser la tònica habitual d’una partida que es va trencar per xicotets detalls quan Giner i Pere van sumar un joc de més des del rest

La igualtat va ser la tònica habitual d’una partida que es va trencar per xicotets detalls quan Giner i Pere van sumar un joc de més des del rest / Funpival

Amb 40 iguals en el marcador, Giner i Pere pegaven des del rest de nou, però la resposta va ser immediata. No obstant això, la tendència no va variar i altra vegada la dupla de Giner va sumar al res. Una anotació que va ser definitiva, ja que a partir d’ací, el dau va tornar a ser el protagonista fins al final.