COPA CAIXA POPULAR

Espectacle en l’estrena oficial d’Almassora

Puchol II i Conillet van véncer per 60-55 a Soro III i Nacho

L’equip de La Pobla de Vallbona, amb Puchol II (foto) i Conillet, van emportar-se un ajustadíssim triomf per 60-55 davant el conjunt de Benidorm, amb Soro III i Nacho.

L’equip de La Pobla de Vallbona, amb Puchol II (foto) i Conillet, van emportar-se un ajustadíssim triomf per 60-55 davant el conjunt de Benidorm, amb Soro III i Nacho. / FUNPIVAL

M. O.

El trinquet Antoniet d’Almassora es va estrenar en una de les competicions considerades com les grans, la XV Copa Caixa Popular d’escala i corda, amb un autèntic espectacle. L’equip de La Pobla de Vallbona, amb Puchol II i Conillet, van emportar-se un ajustadíssim triomf per 60-55 davant el conjunt de Benidorm, amb Soro III i Nacho.

Un resultat que iguala a ambdues formacions amb tres unitats al grup A amb els benidormers al capdavant en el tauler.

Una partida amb molt bona entrada i de més de dues hores, ja que les parets del trinquet es van menjar les pilotes, fent que foren menys vives i amb més intercanvis, on els quatre pilotaris es van lluir.

Copa 2

Almassora també va viure la classificació del primer equip semifinalista de la IV Copa 2 Caixa Popular d’escala i corda. La victòria de Mario i Carlos (60-45) sobre Héctor de Sueca i Bueno, atorga el bitllet de manera matemàtica als vencedors.