TROFEU

El III Trofeu Nadalenc de Pelayo completa el cartell final

Salva Palau i Nacho s’enfrontaran amb José Salvador i Álvaro Gimeno després de véncer en les semifinals a la catedral

José Salvador i Álvaro Gimeno van véncer a De la Vega i Javi per 60-45.

José Salvador i Álvaro Gimeno van véncer a De la Vega i Javi per 60-45. / FUNPIVAL

Maties Oliver

Maties Oliver

El III Trofeu Nadalenc de Pelayo ja coneix els equips que disputaran la final el pròxim dijous a la catedral. José Salvador i Álvaro Gimeno contra Salva Palau i Nacho. Ambdues parelles van véncer amb el mateix resultat de 60-45 i van classificar-se després de desenganxar-se en el marcador en unes partides ben igualades d’inici, però que es van resoldre per una pega superior.

Primer van ser Palau i Nacho els que van guanyar a Marc i Jesús, mentre que Salvador i Gimeno van superar a De la Vega i Javi.

Palau i Nacho els que van guanyar a Marc i Jesús.

Palau i Nacho els que van guanyar a Marc i Jesús. / FUNPIVAL

Trofeus de Nadal

El trinquet de Benidorm arranca hui amb el torneig més degà del calendari professional. El XXXIII Trofeu Nadal de Benidorm - Memorial Vicente Pérez Devesa obri amb les semifinals. Per un costat, Pere Roc II i Santi contra Giner i Pere (17.00 hores). A continuació, Puchol II i Héctor davant Francés i Tomás II (18.30 hores).

Així mateix, Vilamarxant també celebra hui les ‘semis’ del IV Trofeu de Nadal, Mario i Morret contra Julio Palau i Javi Campos (17.00 hores); i amb Pablo de Borriol i Guillermo enfront d’Adrián II i Monrabal II (18.30 hores).