Fase Final Autonòmica dels Jocs Esportius de la Comunitat Valenciana

Onda proclama als nous equips campions dels JECV d'escala i corda

Les escoles de Massamagrell, Beniarbeig - El Verger i Moixent s'alçaren amb els títols a la fase final autonòmica de la modalitat, que comptaren amb la participació de 10 escoles

Les xiques destaquen a les finals d'Onda.

Les xiques destaquen a les finals d'Onda. / FEDPIVAL

FEDPIVAL

Les escoles de Massamagrell, Moixent i Beniarbeig - El Verger van ser les més destacades a la Fase Final Autonòmica dels Jocs Esportius de la Comunitat Valenciana d’escala i corda. El trinquet d’Onda va ser l’escenari aquest diumenge de les partides de les distintes categories que proclamaren als nous equips guanyadors de la modalitat.

Escoles participants

Un total de 10 escoles es donaren cita al trinquet d’Onda: Almassora, Beniarbeig – El Verger, Massalfassar, Massamagrell, Moixent, Onda, Ondara, Sella - Relleu i Vinalesa participaren en unes finals que comptaren amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Onda i el Club de Pilota d’Onda.

Guanyadors y podis de les distintes categories

El club de Massamagrell s’adjudicà el títol d’Aleví i de Cadet. Moixent s’apuntà el campionat de Infantil i Beniarbeig - El Verger, el de Benjamí.

Bruno, de Massamagrell.

Bruno, de Massamagrell. / FEDPIVAL

Beniarbeig - El Verger s'emportà la medalla d'or a la categoria Benjamí per davant de Massalfassar. Ondara i Almassora s'emportaren el tercer i quart lloc respectivament.

L’escola de Massamagrell es proclamà guanyadora de la categoria dels Alevins, per davant d’Onda, subcampiona i gran revelació de les finals. El tercer i quart lloc van ser per a Orba i Vinalesa, respectivament.

Els Alevins d'Onda varen donar una gran imatge

Els Alevins d'Onda varen donar una gran imatge. / FEDPIVAL

Els jugadors Alevins de Vinalesa.

Els jugadors Alevins de Vinalesa. / FEDPIVAL

Moixent es va imposar a la final de la categoria Infantil, per davant de Massamagrell. El podi es va completar amb Sella - Relleu i Almassora.

Els Infantils de Sella Relleu, entre els millors.

Els Infantils de Sella Relleu, entre els millors. / FEDPIVAL

Pel que fa a la categoria Cadet, Massamagrell va superar a Beniarbeig – El Verger a la final. Massalfassar A es va apuntar el tercer lloc per davant d'Almassora.

Jugadors Cadets de Massalfassar.

Jugadors Cadets de Massalfassar. / FEDPIVAL

Feridor de l'equip de Beniarbeig Verger

Feridor de l'equip de Beniarbeig Verger / FEDPIVAL

Autoritats

Al lliurament de medalles, l’Ajuntament d’Onda va estar representat per Carmina Ballester, alcaldessa d’Onda i José Vicente Iserte, regidor d’Esports. També estigueren presents el president de la Federació de Pilota Valenciana, Vicent Molines, i els vicepresidents de la FPV Pedro López i Jesús Fontestad, a més de l'alcalde de Massalfassar, Higinio Yuste.

Categoria Juvenil

La Fase Final Autonòmica es completarà aquest dimarts amb la competició Juvenil. A partir de les 18:30 hores, el trinquet Eusebio de Sueca reunirà a les escoles de Beniarbeig-El Verger, Massamagrell, Moixent i Vila-real per a disputar-se el podi de la categoria.

La competició d'escala i corda ha estat 2 mesos en marxa i en ella han participat 112 equips: 51 de València, 39 d'Alacant i 22 de Castelló, pertanyents a 36 clubs. L'escola més representada ha estat la de Gata de Gorgos, amb 8 formacions. Almassora, Beniarbeig-El Verger, Massamagrell, Ondara i Orba n'hi han presentat 6.

L'escola d'Almassora també estar representada.

L'escola d'Almassora també estar representada. / FEDPIVAL

Quadre d'Honor

BENJAMÍ

1º Beniarbeig - El Verger

2º Massalfassar

3º Ondara

4º Almassora

Podi Benjamí JECV d'escala i corda 2023.

Podi Benjamí JECV d'escala i corda 2023. / FEDPIVAL

ALEVÍ

1º Massamagrell

2º Onda

3º Orba

4º Vinalesa

Podi Aleví JECV d'escala i corda 2023.

Podi Aleví JECV d'escala i corda 2023. / FEDPIVAL

INFANTIL

1º Moixent

2º Massamagrell

3º Sella-Relleu

4º Almassora

Podi Infantil JECV d'escala i corda 2023.

Podi Infantil JECV d'escala i corda 2023. / FEDPIVAL

CADET

1º Massamagrell

2º Beniarbeig-El Verger

3º Massalfassar A

4º Almassora

Podi Cadet JECV d'escala i corda 2023.

Podi Cadet JECV d'escala i corda 2023. / FEDPIVAL