RASPALL

Molta superioritat de Badenes i Seve en el Trofeu Mixt Masymas

La primera semifinal va ser modificada per la baixa d’última hora de Tonet IV i, malgrat el potencial dels substituts, els canvis no van oferir igualtat

Badenes espera rivals per al dissabte, que es coneixeran esta vesprada a Oliva.

Badenes espera rivals per al dissabte, que es coneixeran esta vesprada a Oliva. / FUNPIVAL

J. CANO

Es va completar el tercer dia de partides del VII Trofeu Mixt Masymas, primer pel que respecta a la modalitat de raspall. Al trinquet de Xeraco hi hagué semifinal, amb canvis d’última hora, en la qual Badenes i Seve es van imposar a VicentLorja pel resultat sabater de 25-0.

Tonet IV, amb problemes físics

En un principi estava previst que Badenes i Tonet IV s’enfrontassen a Vicent i Seve, però el campió individual no va ser de la partida per problemes físics. L’organització va optar per mantenir un duel entre parelles i va convocar a Lorja, no com a substitut directe de Tonet IV, sinó com a nou participant d’una semifinal que variava totalment en la seua configuració.

Sobre el paper, la partida continuava sent molt bona, però en la pràctica va estar molt decantada. No en el primer joc, que va tindre una durada de vint minuts. Les dos parelles van bregar bona cosa, amb Badenes i Seve tenint la iniciativa al dau i amb Vicent i Lorja parant i restant a l’espera d’una oportunitat de passar a l’atac.

Després, d’açò, el domini dels ara ja finalistes va ser molt. Amb l’excepció d’un altre joc: quan el marcador reflectia 15 per cap, moment en el qual Vicent i Lorja van tindre val al dau per a estrenar-se. Però no ho van aconseguir i el duel va tornar a ser molt favorable a Badenes i Seve, que van pegar més i millor.

Segona semifinal

La segona semifinal de raspall es jugarà esta mateixa vesprada al trinquet d’Oliva on la parella local de Salelles II i Brisca s’enfrontarà a Iván i Canari.

Brisca.

Brisca. / FUNPIVAL

Per noms, es tracta d’una gran eliminatòria. Ara falta que tots juguen el que poden i saben perquè no passe una cosa semblant a la d’ahir a Xeraco. Atenció a Iván, que reapareix després de dos mesos parat per lesió

Iván.

Iván. / FUNPIVAL