COMPETICIÓ

Marc i Conillet són els primers aspirants de la Copa Caixa Popular d'escala i corda

Contundent victòria davant Francés i Hilari pel marcador de 60-20 en l’eliminatòria disputada al trinquet de Vila-real

Marc va ser fidel al seu estil de pegar fort i segur des de qualsevol posició i manera.

Marc va ser fidel al seu estil de pegar fort i segur des de qualsevol posició i manera. / FEDPIVAL

J. CANO

La Copa Caixa Popular en la modalitat d’escala i corda té en Marc i Conillet als primers aspirants al títol. Els components de l’equip de Montserrat van aconseguir la passada a la gran final en superar 60-20 a la parella de Pedreguer de Francés i Hilari en la semifinal disputada al trinquet de Vila-real. El desenllaç va ser totalment just i la diferència entre els dos bàndols evidents, encara que no tant com per a deixar un marcador tan humiliant.

En la formació vencedora, Marc va ser fidel al seu estil de pegar fort i segur des de qualsevol posició i manera. A més, el de Montserrat va deixar clar que té molt dominat el trinquet de Vila-real i les seues pilotades anaven perfectament mesurades de força i direcció per a trobar amagatalls i llocs on restar resultava molt complicat.

Per la seua part, Conillet va fer un autèntic recital, sobretot en tasques ofensives. El mitger d’Orba va soltar el braç per a buscar caretes i tallar corda amb gran precisió i encert, per a desesperació dels seus rivals.

Enfront, Francés i Hilari no van començar bé, la qual cosa va permetre que els rivals es distanciaren i que també agafaren confiança. Després, ambdós van entrar en partida, van espentar i van tindre uns quants jocs de val per a sumar, però no van concretar el quinze definitiu i es van haver d’acomiadar del campionat patint un seriós correctiu.

Francés (foto) i Hilari no van començar bé, la qual cosa va permetre que els rivals es distanciaren i que també agafaren confiança.

Francés (foto) i Hilari no van començar bé, la qual cosa va permetre que els rivals es distanciaren i que també agafaren confiança. / FEDPIVAL

Imparables

Marc i Conillet van eixir al trinquet imparables, perfectes; i Francés i Hilari, gelats. Com a conseqüència, els ara ja finalistes van posar l’electrònic en 30 per 15 per la via ràpida.

Va ser a continuació quan Francés i Hilari van millorar, però no prou per a jugar de tu a tu a una parella que ho brodava. El cas és que els de Pedreguer van tindre val-net per a retallar a 20 per 30, encara que van anotar Marc i Conillet per a distanciar-se encara més, ara 35 per 15.

I amb els de la faixa blava jugant molt i els rojos a ràfegues, amb voluntat, però sense trobar la seua millor versió, la semifinal es posava cada vegada més de cara a Marc i Conillet, que van continuar anotant per a deixar el marcador 50-15.

Ja en el tram final, més del mateix: uns pegant per a celebrar prompte el triomf i els altres patint per tan folgada i inesperada derrota.