TROFEU DE BENISSA

Cartell de fira per al ‘Mestres de la Marina’

El diumenge arranca l’onzena edició del Trofeu de Benissa, amb Puchol II com a cap de cartell i el reaparegut Nacho

amb el Trofeu de Benissa, Pere torna als cartells de primer nivel després de perdre's la Copa a causa d'una lesió.

amb el Trofeu de Benissa, Pere torna als cartells de primer nivel després de perdre's la Copa a causa d'una lesió. / FUNPIVAL

J. CANO

Pocs són els esdeveniments que queden per a tancar l’any, però valdran molt la pena si ofereixen un cartell com el del Trofeu de Benissa, que arranca el pròxim diumenge. Per a l’onzena edició s’han configurat quatre parelles d’excepció amb alguns dels pilotaris amb més renom i figures de la zona que no podien faltar pel tiró que tenen entre l’afició local.

Primera semifinal

En la primera semifinal del diumenge, Francés i Tomàs II jugaran contra GinerJavi.

En la partida destaca especialment el duel entre escaleters perquè, a més de trobar-se ambdós en un excel·lent moment de forma, són jugadors molt estimats en la Marina. La presència dels talents de Petrer i Murla garanteix màgia i pilotes restades espectacular per la capacitat que tenen de passar la pilota de manera inversemblant.

En la primera semifinal del Trofeu de Benissa del diumenge, Francés i Tomàs II jugaran contra Giner (foto) i Javi.

En la primera semifinal del Trofeu de Benissa del diumenge, Francés i Tomàs II jugaran contra Giner (foto) i Javi. / FUNPIVAL

Davant, Tomàs II fa uns mesos que marca la pauta en la posició de mitger i també arriba en un moment dolç. Les seues tallades de corda i la facultat per a trobar les caretes sempre han caracteritzat al de Xaló, però és que últimament té el punt de mira molt afinat i pràcticament l’ix tot el que vol fer.

Tomàs II fa uns mesos que marca la pauta en la posició de mitger i també arriba en un moment dolç.

Tomàs II fa uns mesos que marca la pauta en la posició de mitger i també arriba en un moment dolç. / FUNPIVAL

A l’altre costat de la corda, Javi no ha fet tant de soroll com els seus companys en els darrers mesos, però el de Massalfassar sempre és un valor segur.

Segona semifinal

La segona semifinal es jugarà el divendres 8 de desembre i enfrontarà a Puchol II i Pere contra Marc i Nacho.

Estes són dos parelles fetes amb molt de trellat i intenció. En l’enumerada en primer lloc, per descomptat, destaca la presència del número u indiscutible fins al moment en el joc per dalt corda. Poc més a dir del de Vinalesa.

Per la seua part, Pere havia d’estar de totes totes en el cartell perquè, a més de ser una primera figura, és de Benissa. No de naixement, perquè el seu origen està a Pedreguer, però és allí on va fixar la seua residència fa molts anys i és en eixe trinquet on ensenya a jugar als menuts com a monitor.

A l’altre costa, Marc és un altre imprescindible a hores d’ara i a més està de moda per la consecució de la Copa juntament amb Conillet. Per cert, que el mitger d’Orba perfectament podria haver estat inclòs en el torneig, però solament hi havia lloc per a quatre. I el quart, en este cartell, serà el que era el número u fins que es va lesionar.

Marc és un altre imprescindible a hores d’ara i a més està de moda per la consecució de la Copa juntament amb Conillet.

Marc és un altre imprescindible a hores d’ara i a més està de moda per la consecució de la Copa juntament amb Conillet. / FUNPIVAL