LLIGA CAIXABANK

Giner i Nacho imposen la seua llei a Orba

L'equip de Murla es manté invicte i lidera la Lliga CaixaBank d'escala i corda després de superar a J. Salvador-Conillet-Monrabal (Vila-real)

L'equip de Murla s'ha mostrat intractable en les quatre jornades celebrades de la Lliga CaixaBank.

L'equip de Murla s'ha mostrat intractable en les quatre jornades celebrades de la Lliga CaixaBank. / FEDPIVAL / Julio Cebolla

FEDPIVAL

La Lliga CaixaBank d'escala i corda presenta un líder ferm quan està a punt de tancar la quarta de les set jornades. La parella formada per Giner i Nacho (Murla) ha fet ple de triomfs i encapçala en solitari la classificació, independentment del que facen aquest dilluns a la Pobla de Vallbona Marc-Javi (Montserrat) contra Francés-Hilari-Carlos (Benissa).

El de Murla i el de Beniparrell s'imposaren aquest diumenge al trinquet d'Orba 60-40 para Nacho i Giner. El duo s'adaptà millor a les reduïdes dimensions de la canxa orbera i es distanciaren al marcador amb 45-20, mentre que als blaus, amb Conillet endarrerit quasi fins la posició de rest i sense entrar molt en joc, els costava trobar el camí de la reacció.

Tot i això, la formació de Vila-real aconseguí retallar diferències (50-40), però Giner i Nacho s'asseguraren els dos jocs següents i el triomf sense donar opció al trio de sumar ni tan sols 1 punt. Murla lidera amb 8 punts, pels 7 de Benidorm i els 4 de Vila-real. Montserrat i Benissa, per la seua part, n'acumulen 4.

La Llosa i Oliva, a pel liderat en raspall

La Lliga CaixaBank de raspall masculina tanca aquest dilluns la primera volta amb un més que atractiu duel al trinquet de Xeraco. Iván-Seve (La Llosa de Ranes) i Salelles II-Brisca (Oliva), els dos equips amb 6 punts, s'enfronten amb l'objectiu de completar la cinquena jornada igualats amb Montaner-Tonet IV (El Genovés), primers de la taula amb 8 unitats.

Pel que fa a la categoria femenina, tres equips ja tenen a la butxaca el bitllet per a semifinals. Tavernes de la Valldigna (Ana-Júlia-Joana) serà campiona de grup, mentre que l'Alqueria d'Asnar-Hinojosa (Erika-Myriam-Fanni) i Victoria-Irene (Bonrepòs i Mirambell) es jugaran la segona plaça el pròxim diumenge al trinquet de l'Alqueria.

Lliga CaixaBank Pro2

Per la seua part, la Lliga CaixaBank d'escala i corda Pro2 està encapçalada per l'equip de Marquesat-Ovocity, ja que Carlos Donat i Guillermo s'han adjudicat les tres partides disputades. En raspall Pro2, dos equips, Castelló (Joan-Gabi-Javier) i el Genovés (David-Ricardet), comparteixen la primera plaça amb 7 punts i també tenen assegurada la presència en les semifinals.