LLIGA CAIXABANK

Iván i Seve recuperen el liderat davant Salelles II i Brisca

El duo de la Llosa de Ranes va mostrar el seu potencial guanyant per 25-5 i tanca la primera volta de la Lliga CaixaBank de raspall Pro1 al capdavant, empatats a punts amb Montaner i Tonet.

Ivan i Seve lideren la Lliga Pro1 de raspall.

Ivan i Seve lideren la Lliga Pro1 de raspall. / FEDPIVAL

FEDPIVAL

La Lliga CaixaBank de raspall Pro1 masculina arriba a l'equador amb màxima igualtat. La classificació demostra l'altíssim nivell que s'està vivint en esta categoria després de les primeres cinc jornades. La parella d'Iván-Seve (Llosa de Ranes) es va emportar ahir a Xeraco la victòria davant Salelles II-Brisca (Oliva) per 25-05. Els de la Llosa de Ranes recuperen el liderat sumant huit punts, igualant a Montaner-Tonet IV (Genovés). En tercer lloc es mantenen Vicent-Canari-Néstor (Xeraco) amb set, i Salelles II-Brisca completarien els quatre primers llocs. El trio de Moltó-Murcianet-Bossio (Barxeta) va tornar a sumar punts i s'unixen a la baralla per classificar-se per a semifinals. L'equip més despenjat, amb tan sols dos punts, és el trio de Marrahí-Lorja-Momparler (Castelló), que tindrà tota la segona volta per a remuntar.

Lliga CaixaBank d'escala i corda Pro1

Mateixa dinàmica es respira en la Lliga CaixaBank d'escala i corda Pro1 amb la meitat de fase regular disputada. Giner-Nacho (Murla) són els únics que seguixen sense conéixer la derrota després de quatre jornades. Seguits molt de prop per Pere Roc II-Pere-Santi (Benidorm) amb set punts i Francés-Hilari-Carlos (Benissa) amb sis després d'imposar-se este dilluns a Marc-Javi (Montserrat) per 60-35. El trio de José Salvador-Conillet-Monrabal (Vila-real) tanca la quarta plaça que donaria accés a les semifinals, si bé encara queden diverses jornades per davant. Puchol II-Tomàs II (Pedreguer-Másymas) ocupen la huitena posició amb dos punts.

Giner i Nacho continuen invictes.

Giner i Nacho continuen invictes. / FEDPIVAL

Lliga CaixaBank de raspall femení Pro1

Per part seua, la Lliga CaixaBank de raspall femení Pro1 ja coneix als quatre equips classificats per a la fase final. A falta d’una jornada en la qual es determinaran els aparellaments, estos són els equips que jugaran l'anada de les semifinals en el trinquet de Bellreguard el pròxim 18 de febrer; Ana-Júlia-Joana (Tavernes de la Valldigna); Erika-Myriam-Fanni (Alqueria d’Asnar-Hinojosa); Victoria-Isabel (Bonrepòs i Mirambell); i Irene-Anabel-Mireia (Massamagrell). Les de Tavernes partixen com a favorites després de guanyar les seues cinc partides amb molta solidesa.

Joana i Júlia celebren la victoria.

Joana i Júlia celebren la victoria. / FEDPIVAL

Lliga CaixaBank de raspall Pro2

A falta d’una jornada tot continua obert en la Lliga CaixaBank de raspall Pro2. David-Ricardet (Genovés) van perdre el liderat este cap de setmana i ara la primera posició l'ocupa Joan-Gabi-Javier (Castelló). Els dos equips sumen set punts i es mesuraran este dimecres en el trinquet de Guadassuar a les 18:30 hores per a determinar qui ocupa la primera plaça. Els equips de Boronat-Ibiza (Llosa de Ranes), Ramón-Marc-Alejandro (Càrcer) i Favarero-Rafa-Verdú (Gavarda) es troben igualats amb quatre punts, encara que estos últims amb una partida pendent davant Ximo-Sergi (Xeraco), que es disputa este dimarts a les 18:30 hores en el trinquet d'Oliva. Si els de la Safor volen tindre alguna opció han de guanyar les dos partides i esperar la fallada dels seus rivals, mentre que els de Gavarda podrien certificar hui la seua presència en semifinals.

Lliga CaixaBank d'escala i corda Pro2

En la Lliga CaixaBank d'escala i corda Pro2, Carlos Donat-Guillermo (Marquesat-Ovocity) són els millors posicionats amb tres victòries. Els seus principals perseguidors amb quatre punts són els equips de Diego López-Álvaro Mañas (Vila-real), Alejandro-Javi Campos (Montserrat) i Pablo-Bueno (Borriana). Els trios recentment formats per Héctor-Guillem Palau-Marc Barber (Sueca) suma tres punts, mentre que el de Vicent-Muedra II-Rubén (Riba-roja) va aconseguir la seua primera victòria este cap de setmana i permet que qualsevol dels equips opte a la classificació a falta de dos jornades.