LLIGA CAIXABANK

Puchol II és baixa a la Lliga CaixaBank

El pilotari de Vinalesa arrossega molèsties al muscle i serà substituït per Alejandro i Guillermo

Tomás II y Puchol II.

Tomás II y Puchol II. / FEDPIVAL

FEDPIVAL

Puchol II ha decidit parar. El número 1 de l'escala i corda es perdrà les pròximes jornades de la Lliga CaixaBank per unes molèsties en el muscle que arrossega des de fa dos setmanes.

El pilotari de Vinalesa es troba a l'espera d'una ressonància que determine un diagnòstic més exacte i l'abast de la lesió, que ha minvat el seu rendiment en la competició.

Substituts

La seua baixa a la Lliga CaixaBank, on formava equip amb Tomàs II (Ajuntament de Pedreguer-masymas), serà coberta per Alejandro de Montserrat i Guillermo del Puig, que formaran trio amb Tomàs.

En el cas d'Alejandro, el calendari li permet compatibilitzar la seua participació en la Lliga CaixaBank Pro2 amb Javier Campos (Montserrat) i en la Lliga Pro1. Pel que fa a Guillermo, sí hi ha coincidència d'horaris amb les partides de la Lliga Pro2 que el seu equip amb Carlos Donat (Marquesat-Ovocity) té programades.

Per aquest motiu, per a les dos partides restants de la fase regular Carlos Donat estarà acompanyat per Morret de Massamagrell i Fran Amores de Petrer.