LLIGA CAIXABANK

David i Ricardet, campions de la fase regular de la Lliga CaixaBank de raspall Pro2

El trinquet de Guadassuar va concitar l'atenció de la Lliga CaixaBank en la partida que encetà la cinquena i última jornada de la primera fase de raspall Pro2

Destacada actuació de Ricardet.

Destacada actuació de Ricardet. / FEDPIVAL - Julio Cebolla

FEDPIVAL

El trinquet de Guadassuar va concitar l'atenció de la Lliga CaixaBank en la partida que encetà la cinquena i última jornada de la primera fase de raspall Pro2. Tant l'equip del Genovés, amb David i Ricardet, com el de Castelló (Joan, Gabi i Javier) es disputaven la primera posició del grup, ja que arribaren igualats a 7 punts.

La partida

La parella es va imposar per 25-15, després d'un fluix inici que va fer pensar que el trio s'emportaria el triomf amb comoditat. El 0-10 inicial va donar pas a una gran remuntada de l'equip roig, amb una destacada actuació de Ricardet, per a deixar el marcador en 20-10.

Tot i la reacció blava (20-15), David i Ricardet s'embutxacaren la victòria, resultat que els deixa amb 9 punts en primera posició, mentre que el trio serà segon amb 8. Per a les dos places restants de semifinals, els altres quatre equips tenen opcions de classificació.

Classificació

En efecte, Gavarda (Favarero-Rafa-Verdú) suma 5 punts, mentre que Càrcer (Ramón-Marc-Alejandro) i la Llosa de Ranes (Boronat-Ibiza) en tenen 4 i Xeraco (Ximo-Sergi) en totalitza 3.

Calendari

El divendres, a Piles, s'enfrontaran la Llosa contra Gavarda; el dissabte, a la Llosa de Ranes, s'amidaran Xeràco i Càrcer. Les semifinals es celebraran entre el dilluns 12 i el dissabte 17.