LLIGA CAIXABANK

Els equips de Seve i Nacho mantenen el liderat

En l'última jornada de la Lliga CaixaBank de raspall femení Pro1 es van dibuixar els aparellaments de semifinals: Ana-Julia-Joana s'enfrontaran a Irene-Anabel-Mireia, i Victoria-Isabel davant Erika-Myriam-Fanni

Seve continua donant el millor de sí mateix en aquesta Lliga CaixaBank.

Seve continua donant el millor de sí mateix en aquesta Lliga CaixaBank. / FEDPIVAL / Julio Cebolla

FEDPIVAL

Les Lligues CaixaBank d'escala i corda i raspall masculí Pro1 tornen a comptar amb dos equips habituals a la part alta de la classificació. En la màxima categoria d'escala i corda, Giner i Nacho (Murla) es van imposar este diumenge en el trinquet de Riba-roja per 60-30 a Marc i Javi (Montserrat). Mentres que Iván i Seve (Llosa de Ranes) van arrasar el dissabte amb un 25-0 davant Badenes-Lorja-Momparler (Castelló).

Lliga CaixaBank de raspall femení Pro1

Per part seua, la fase regular de la Lliga CaixaBank de raspall femení Pro1 va acabar este diumenge en el trinquet de l'Alqueria d'Asnar, on es van determinar les posicions de les semifinals. Victoria-Isabel (Bonrepòs i Mirambell) i Erika-Fanni-Myriam (Alqueria d’Asnar-Hinojosa) repetiran partida en la semifinal, després d'enfrontar-se ahir amb victòria del duo per 25-15. L'altre aparellament serà el de les líders: Ana-Júlia-Joana (Tavernes de la Valldigna) davant les quartes de la fase, que finalment han sigut Irene-Anabel-Mireia (Massamagrell).

Isabel i Victoria es classifiquen segones.

Isabel i Victoria es classifiquen segones. / FEDPIVAL

Ana, Júlia i Joana (Tavernes de la Valldigna) han liderat la fase regular de la lliga CaixaBank.

Ana, Júlia i Joana (Tavernes de la Valldigna) han liderat la fase regular de la lliga CaixaBank. / FEDPIVAL / Julio Cebolla

Lliga CaixaBank de raspall masculí Pro1

En la Lliga CaixaBank de raspall masculí Pro1 seguix el domini d'Iván-Seve (Llosa de Ranes) després de guanyar per 25-0 a Badenes-Lorja-Momparler (Castelló), Marrahí no va poder jugar per lesió. La parella de la Llosa de Ranes suma deu punts i aprofita la derrota de Montaner-Tonet IV. Els de Genovés no van poder emportar-se la revenja de la primera volta davant Salelles II-Brisca, i els d'Oliva van tornar a guanyar, esta vegada amb un contundent 20-05, que els col·loca empatats a huit punts. Mentres que la partida més vibrant d'esta jornada va estar en el trinquet de Dènia amb la victòria de Moltó-Murcianet-Bossio (Barxeta) sobre Vicent-Canari-Néstor (Xeraco). Els de Barxeta van remuntar un 05-15 per a acabar emportant-se el 25-20 final i es fiquen en la lluita per les semifinals.

Iván i Seve continuen primers.

Iván i Seve continuen primers. / FEDPIVAL

Lliga CaixaBank d'escala i corda Pro1

També repetixen liderat el duo format per Giner i Nacho, que es van als 10 punts en la Lliga CaixaBank d'escala i corda Pro1. Seguits molt de de prop per Pere Roc II-Pere-Santi (Benidorm), que van guanyar la seua partida per 60-35 al trio de Palau-Jesús-Àlvaro (Almussafes) i es classifiquen matemàticament a semifinals. Esta jornada també ha sigut favorable per a J.Salvador-Conillet-Monrabal (Vila-real), que van guanyar una partida molt igualada a Francés-Hilari-Carlos (Benissa) per 50-60. Els de Castelló no perden el ritme i es fiquen en la lluita directa per la classificació, empatant als seus rivals amb set punts.

Pere Roc, Pere i Santi guanyaren al trinquet de Benidorm i es consoliden com a segons.

Pere Roc, Pere i Santi guanyaren al trinquet de Benidorm i es consoliden com a segons. / FEDPIVAL / Julio Cebolla

Tampoc van fallar Salva Palau-Salva-Hèctor (Dènia) que es reenganxen en la taula amb cinc punts després de guanyar en Pelayo a l'equip d'Alejandro-Tomàs II-Guillermo pel mateix resultat. L'equip del lesionat Puchol es queda últim amb tres punts a falta de dos jornades.

José Salvador i Conillet.

José Salvador i Conillet. / FEDPIVAL

Lliga CaixaBank d'escala i corda Pro2

L'última jornada de la Lliga CaixaBank d'escala i corda Pro2 determinarà les respectives places però ja compta amb tres equips confirmats per a semifinals. Carlos Donat-Guillermo (Ovocity-Marquesat) es mantenen amb huit punts en primera posició i part d'eixe mèrit ha sigut este cap de setmana de Morret i Amores, que van suplir a Guillermo en la victòria ajustada per 60-55 davant Vicent-Muedra-Rubén (Riba-roja). Tant Pablo-Bueno (Borriana), com Diego-Álvaro (Vila-real) arriben a l'última jornada amb sis punts i matemàticament estaran en semifinals. Amb cinc punts es troben Alejandro-Javi Campos (Montserrat), defenent l'única plaça disponible. No obstant això, partixen amb dos punts d'avantatge i una diferència de 20 jocs respecte al trio de Riba-Roja.

Arranquen les semifinals de raspall Pro2

El trinquet de Xeraco acull este dilluns 12 de febrer, a les 18:30 hores, les primeres semifinals de les Lligues CaixaBank. David-Ricardet s'enfrontaran a Favarero-Rafa-Verdú (Gavarda), que van acabar quarts després de caure derrotats este dissabte. En eixa partida estava l'altre equip classificat, el de Boronat-Ibiza (Llosa de Ranes) que va haver de lluitar durant dos hores per a aconseguir classificar-es. El trinquet d'Oliva serà l'escenari per a disputar la segona semifinal amb la partida de les 17:00 hores entre l’equip de Llosa de Ranes i el trio de Joan-Gabi-Javier (Castelló).

David i Ricardet obrin les semifinals.

David i Ricardet obrin les semifinals. / FEDPIVAL

SEMIFINALS LLIGA CAIXABANK RASPALL PRO1

DIUMENGE 18 / DIJOUS 22 DE FEBRER

BELLREGUARD / PELAYO:

ANA – JÚLIA – JOANA (TAVERNES DE LA VALLDIGNA)

IRENE – ANABEL – MIREIA (MASSAMAGRELL)

VICTORIA – ISABEL (BONREPÒS I MIRAMBELL)

ERIKA – MYRIAM – FANNI (L’ALQUERIA D’ASNAR - HINOJOSA)

SEMIFINALS LLIGA CAIXABANK RASPALL PRO2

DILLUNS 12 / DIVENDRES 16 DE FEBRER

XERACO / EL GENOVÉS:

DAVID – RICARDET (EL GENOVÉS)

FAVARERO – RAFA – VERDÚ (GAVARDA)

DIMARTS 13 / DISSABTE 17 DE FEBRER

OLIVA / BELLREGUARD:

BORONAT – IBIZA (LA LLOSA DE RANES)

JOAN – GABI – JAVIER (CASTELLÓ)