LLIGA CAIXABANK

Victoria i Isabel guanyen la Lliga CaixaBank de raspall Pro1

El duo de Bonrepòs i Mirambell s’emporta la final en el trinquet d'Orba, després de guanyar a l'equip d'Ana, Júlia i Joana per 25-15

Victoria i Isabel alcen la seua  primera Lliga CaixaBank.

Victoria i Isabel alcen la seua primera Lliga CaixaBank. / FEDPIVAL / Julio Cebolla

FEDPIVAL

El trinquet d'Orba va viure este diumenge una apassionant final entre els dos rivals més forts de la Lliga CaixaBank de raspall femení Pro1. L'experiència de Victoria i una encertada Isabel van aconseguir fer efectius tots els seus servicis i trencar el d'Ana, Júlia i Joana (Tavernes de la Valldigna) per a fer-se amb el títol en un igualat 25-15.

L'únic duo del campionat va anar creixent des de l'inici de la competició al gener. Malgrat el desavantatge numèric, les vigents campiones han sabut sobreposar-se a tots els moments crítics i portar-se també una final que va estar molt disputada.

La partida

Amb Victoria en el dau, l'equip blau va tindre una gran oportunitat de trencar el servici en el primer joc. Però no van ser capaços de materialitzar eixe Val que podria haver canviat l'esdevenir de la final. No obstant això, el trio de Tavernes demostrava per què havia liderat amb autoritat la fase regular, encara que travessant diversos moments de major nerviosisme.

La final va ser resultar d'allò més igualada i emocionant.

La final va ser resultar d'allò més igualada i emocionant. / FEDPIVAL / Julio Cebolla

Amb 15 iguals, Victoria i Isabel van traure la seua millor versió per a trencar el servici dels seus rivals. La parella defenia molt arrere però aconseguia eixir de la pressió amb recursos d'autèntiques campiones. Un colpeig d'Isabel saltant la pilota i donant-li d'esquena alçà a l'escala i les donà tota la confiança necessària per a afrontar el moment clau de la partida.

Amb una sòlida Victoria, tant en la resta com en el traure, acompanyada de la millor actuació del campionat d'Isabel, la parella de Bonrepòs i Mirambell va fer amb el definitiu 25-15 davant un equip que havia sigut el rival a batre en els dos mesos del campionat. El trinquet d'Orba reconeixia entre aplaudiments l'esforç de tots dos equips que va acabar amb Victoria i Isabel alçant els seus trofeus a l'aire.

L'abraçada de les campiones.

L'abraçada de les campiones. / FEDPIVAL / Julio Cebolla

Autoritats

Estigueren presents i participaren en el lliurament de trofeus i medalles Pedro Vicente Femenia, representant de CaixaBank; Raquel Ramiro, alcaldessa, i José Manuel Alberich, regidor d'Esports de Bonrepòs i Mirambell; Josep Llácer, tinent d'alcaldia i regidor d'Esports de Tavernes de la Valldigna; Ignasi Cervera, alcalde, Maite Gómez, tinenta d'alcaldia, i Saoro Oliver, regidor d'Esports d'Orba; Salvador Masaroca, alcalde de Beniparrell; Santi Bellver i Mario Carrera, regidors de l'Ajuntament de Rafelbunyol; i Vicent Molines, president, i Susana Serrano, vicepresidenta de la Federació de Pilota Valenciana.

Lliurament de trofeus amb jugadores i autoritats.

Lliurament de trofeus amb jugadores i autoritats. / FEDPIVAL / Julio Cebolla

Giner i Nacho continuen intractables

El duo de Murla continua invicte esta temporada després de guanyar en la primera partida de semifinals a Francés, Hilari i Carlos (Benissa) per 60-35. Després de dominar amb set victòries en la fase regular de la Lliga CaixaBank d’escala i corda Pro1, Giner i Nacho van tornar a demostrar que els nervis de les eliminatòries tampoc seran un condicionant per a perdre. La segona partida se celebrarà este dimecres a les 18:30h en el trinquet de Guadassuar.

Giner i Nacho guanyen la primera partida de semifinals de la Lliga CaixaBank d’escala i corda Pro1.

Giner i Nacho guanyen la primera partida de semifinals de la Lliga CaixaBank d’escala i corda Pro1. / FEDPIVAL

L'altra semifinal que enfronta a José Salvador, Conillet i Monrabal (Vila-real) davant Pere Roc II, Pere i Santi (Benidorm) es disputarà este dilluns en el trinquet de la Pobla de Vallbona a les 18:30 hores. L'equip de Castelló va aconseguir la primera victòria divendres passat per 60-40. Si repetixen la mateixa actuació certificaran el passe a la final, però el trio de Benidorm tractarà d'evitar-lo per a forçar la tercera partida.

En la Lliga CaixaBank de raspall Pro1 van tornar a brillar els líders en una partida que els classifica matemàticament com a primers. Iván i Seve (Llosa de Ranes) van guanyar en la penúltima jornada a Montaner i Tonet IV (Genovés) per 25-10, deixant a l'equip rival en una perillosa quarta posició. I és que Moltó, Murcianet i Bossio (Barxeta) sí que van aconseguir sumar la victòria davant Marrahí, Lorja i Momparler (Castelló) per 05-25. Els de Barxeta es col·loquen també amb 11 punts i tot es decidirà en l'última jornada amb l'enfrontament directe en el trinquet de Guadassuar a les 16:45h.

Per part seua, Salelles II i Brisca (Oliva) van recuperar la segona plaça en una important victòria davant Vicent, Canari, èstor (Xeraco) per 25-15. Els dos equips estaran presents en les semifinals i dependrà de l'última jornada per a conéixer en quina posició.