ESCALA I CORDA

Guadassuar i Murla coronen als campions provincials dels JECV d'escala i corda

Massamagrell, Massalfassar La Baronia i Vinalesa destaquen a les finals de València, mentre que Beniarbeig-El Verger, Sella-Relleu, Ondara i Gata de Gorgos brillen a les d'Alacant

Germán de Massamagrell, un dels jugadors destacats de les finals.

Germán de Massamagrell, un dels jugadors destacats de les finals. / FEDPIVAL

FEDPIVAL

Els Jocs Esportius d’escala i corda van celebrar les finals provincials de València el passat cap de setmana a Guadassuar. Les cinc categories van dilucidar el guanyador, que disputarà les finals autonòmiques el pròxim cap de setmana a Riba-roja.

En categoria Benjamí, La Baronia va superar en la final Massamagrell A mentre que Massamagrell B a vèncer Alfara del Patriarca en la final de consolació. En l’altra categoria disputada divendres, l'Aleví, Vinalesa A va guanyar El Genovés en la final. La Baronia va ser tercer i Massalfassar A va finalitzar quart.

Els jugadors de la Baronia guanyaren l'or en Benjamins-

Els jugadors de la Baronia guanyaren l'or en Benjamins. / FEDPIVAL

En les partides celebrades diumenge Massamagrell va tindre una actuació destacada. En categoria Infantil, Massamagrell B va superar Massamagrell A pel títol mentre que en la final B, El Genovés va vèncer La Pobla de Vallbona i finalitzar tercer.

En Cadets, Massamagrell va ser el millor al endur-se el triomf final davant Torrent B. Així mateix, en l’altra partida per saber qui era tercer i qui quart, Meliana B es va imposar El Genovés.

Podi Cadet Valencia JECV escala i corda 2024.

Podi Cadet Valencia JECV escala i corda 2024. / FEDPIVAL

En la categoria Juvenil, la que va tancar aquestes fases finals, Massamagrell aquesta vegada va caure contra Massalfassar mentre que en la final B, Meliana B va guanyar el duel ‘fratricida’ davant Meliana A.

Podi Juvenil Valencia JECV d'escala i corda.

Podi Juvenil Valencia JECV d'escala i corda. / FEDPIVAL

Participaren en el lliurament de trofeus i medalles Arturo Almazán, regidor d'Esports de Guadassuar; Juan Zamorano, regidor d'Esports de Massamagrell; Eloisa Escrich, regidora d'Algímia d'Alfara; i Elvira López i Jesús Fontestad, vicepresidenta i vicepresident de la FPV.

QUADRE D'HONOR FINALS PROVINCIALS VALÈNCIA JECV ESCALA I CORDA

Benjamí

1r La Baronia

2n Massamagrell A

3r Massamagrell B

4t Alfara del Patriarca A

Aleví

1r Vinalesa A

2n El Genovés

3r La Baronia

4t Massalfassar A

Infantil

1r Massamagrell B

n Massamagrell A

3r El Genovés

4t La Pobla de Vallbona

Cadet

1r Massamagrell

2n Torrent B

3r Meliana B

4t El Genovés

Juvenil

1r Massalfassar

2n Massamagrell

3r Meliana B

4t Meliana A

Les d'Alacant, a Murla

El trinquet El Nel de Murla va acollir aquest cap de setmana les finals provincials dels Jocs Esportius d’escala i corda en totes les categories. Les partides es van dividir en divendres i diumenge i en les diferents categories.

Els millors equips d'Alacant disfrutaren del trinquet de Murla.

Els millors equips d'Alacant disfrutaren del trinquet de Murla. / FEDPIVAL

En Benjamins, l’escola de Beniarbeig-El Verger es va proclamar campiona provincial en vèncer en la final a Ondara A. En la final de consolació, Gata de Gorgos va ser millor que Ondara B i va finalitzar tercer.

Podi Provincial Benjamí JECV d'escala i corda Alacant 2024.

Podi Provincial Benjamí JECV d'escala i corda Alacant 2024. / FEDPIVAL

En la categoria Aleví, Gata de Gorgos es va endur el títol provincial davant Ondara B. Benissa va finalitzar tercer mentre que Ondara A va ser quart.

Podi Provincial Aleví JECV d'escala i corda Alacant 2024.

Podi Provincial Aleví JECV d'escala i corda Alacant 2024. / FEDPIVAL

Per concloure el primer dels dos dies de finals provincials, es va disputar la categoria Juvenil on Beniarbeig-El Verger va tornar a ser protagonista.

Podi Provincial Juvenil JECV d'escala i corda Alacant 2024.

Podi Provincial Juvenil JECV d'escala i corda Alacant 2024. / FEDPIVAL

El club de la Marina Alta va ser l’únic que va guanyar dos categories. També es va imposar en Juvenils gràcies a la seua victòria en la final contra Benissa. Laguar i Ondara van completar el quadre d’honor definitiu.

Ja en les partides disputades diumenge, l’escola de Sella-Relleu va ser la campiona de la categoria Infantil després de superar Orba en la final. A més a més, Beniarbeig - El Verger es va imposar a Ondara en la final B.

Podi Provincial Infantil JECV d'escala i corda Alacant 2024.

Podi Provincial Infantil JECV d'escala i corda Alacant 2024. / FEDPIVAL

Per últim, en Cadets, Ondara es va poder rescabalar de les finals perdudes i es va endur el títol en superar a Petrer A. Benissa va quedar tercer mentre que Sella-Relleu va ser el quart classificat.

Podi provincial Cadet JECV d'escala i corda Alacant 2024.

Podi provincial Cadet JECV d'escala i corda Alacant 2024. / FEDPIVAL

Participaren en el lliurament de trofeus i medalles Juan Fernando Giner, alcalde de Murla, i Salvador Sirera, regidor d'Esports; Josep Signes, alcalde de Gata de Gorgos, i Toni Signes, regidor d'Esports; José Vicente Llorca, tinent d'alcaldia de Sella, i David Mas, regidor d'Esports; Juanjo Pérez, regidor d'Esports de Relleu; i Elena Gómez, vicepresidenta de la FPV.

Els dies 17 i 19 de maig se celebraran les finals autonòmiques dels JECV d’escala i corda al trinquet de El Rullo de Riba-roja.

QUADRE D'HONOR FINALS PROVINCIALS ALACANT

Benjamí

1r Beniarbeig - El Verger

2n Ondara A

3r Gata de Gorgos

4t Ondara B

Aleví

1r Gata de Gorgos

2n Ondara B

3r Benissa

4t Ondara A

Infantil

1r Sella-Relleu

2n Orba

3r Beniarbeig - El Verger

4t Benissa

Cadet

1r Ondara

2n Petrer A

3r Benissa

4t Sella-Relleu

Juvenil

1r Beniarbeig - El Verger

2n Benissa

3r Laguar

4t Ondara

Fase Final Autonòmica B a Sueca

D'altra banda, el trinquet 'Eusebio' de Sueca va acollir el passat diumenge, amb la col·laboració de l'Ajuntament i el CPV Xúquer Sueca, la fase final autonómica B dels JECV d'escala i corda de les categories Benjamí, Aleví, Infantil i Cadet.

Hi participaren les escoles de La Baronia, Dénia, Manises, Massalfassar i Pedreguer en un gran matí de festa i esport al trinquet suecà.