PILOTA A L'ESCOLA

Prop de 500 alumnes participen a Castelló en una nova Trobada de Primària de Pilota a l’Escola

11 centres educatius de la Plana Alta, la Plana Baixa, el Baix Maestrat i el Camp de Morvedre es donaren cita al Parc Esportiu Sindical

Foto de grup al trinquet de Castelló de la Plana.

Foto de grup al trinquet de Castelló de la Plana. / FEDPIVAL

FEDPIVAL

El Parc Esportiu Sindical de Castelló de la Plana va acollir aquest dimarts la segona Trobada de Pilota a l’Escola a la província de Castelló de 2024, dins del programa de la Vicepresidència Primera i Conselleria de Cultura i Esport de la Generalitat Valenciana, a través de la Direcció General de l’Esport, on participen alumnes de Primària.

Prop de 500 xiquets i xiquetes de 4t curs de centres educatius de les comarques de la Plana Alta, la Plana Baixa, el Baix Maestrat i el Camp de Morvedre van ser els i les protagonistes de la jornada.

L’activitat de pilota i diversió, amb partides de raspall i tallers de guants entre altres, va arrancar a les 9:30h del matí, amb la participació d’11 centres de les poblacions d’Almassora, Benifairó de les Valls, Borriana, Castelló, Onda, Orpesa, la Vilavella i Vinaròs.

La jornada va comptar amb la presència de l’alcaldessa de Castelló de la Plana, Begoña Carrasco, i la regidora d'Esports, Maica Hurtado, que van estar recorrent les diferents pistes i espais d’oci habilitats per a l’ocasió.

L'alcaldessa de Castelló, Begoña Carrasco, i la regidora d'Esports, Maica Hurtado, també visitaren la Trobada.

L'alcaldessa de Castelló, Begoña Carrasco, i la regidora d'Esports, Maica Hurtado, també visitaren la Trobada. / FEDPIVAL

Centres participants

Els centres participants a la Trobada de Pilota a l’Escola de Primària van ser: CEIP Pare Vilallonga de Borriana, CEIP Castalia de Castelló de La Plana, CEIP Bernat Artola de Castelló de la Plana, CEIP Dean Martí d'Orpesa, CEIP Don José Alba de la Vilavella, CEIP Illes Columbretes de Castelló de la Plana, CEIP Manuel Foguet de Vinaròs, CEIP Isabel Ferrer de Castelló de la Plana, CEIP Miralcamp d'Onda, CEIP L'Ermita de Benifairó de les Valls i CEIP Juan Ripollés d'Almassora.

CEIP DON JOSE ALBA DE LA VILAVELLA.

CEIP DON JOSE ALBA DE LA VILAVELLA. / FEDPIVAL

CEIP CASTALIA DE CASTELLÓ

CEIP CASTALIA DE CASTELLÓ / FEDPIVAL

CEIP MANUEL FOGUET DE VINARÓS

CEIP MANUEL FOGUET DE VINARÓS / FEDPIVAL

CEIP MIRALCAMP DE ONDA.

CEIP MIRALCAMP DE ONDA. / FEDPIVAL

La pròxima cita del programa de Pilota a l’Escola de Primària tindrà lloc aquest dijous 16 de maig al Poliesportiu de Massalfassar.