JOCS ESPORTIUS DE LA COMUNITAT VALENCIANA

Riba-roja corona als millors equips d'escala i corda dels JECV

Beniarbeig-El Verger, Gata de Gorgos, Massamagrell i Massalfassar triomfen a les fases finals autonòmiques celebrades al trinquet municipal El Rullo

Els Cadets de Massamagrell, campions Autonòmics.

Els Cadets de Massamagrell, campions Autonòmics. / FEDPIVAL

FEDPIVAL

Les escoles de Beniarbeig-El Verger, Gata de Gorgos, Massamagrell i Massalfassar van ser les guanyadores de les fases finals dels 42 Jocs Esportius de la Comunitat Valenciana d'escala i corda, disputades aquest cap de semana al trinquet Municipal 'El Rullo' de Riba-roja de Túria. Les partides definitives es van dividir entre divendres i diumenge per acollir les lliguetes dels finalistes de totes les categories.

El divendres es van celebrar les partides de la categoria Benjamí amb Beniarbeig-El Verger com a escola vencedora. Els de la Marina Alta es van imposar a Massamagrell A, que va ser segon, La Baronia, que va finalitzar tercer, i Almassora, que va concloure quart.

 Ja el diumenge se van disputar la resta de categories de matí i de vesprada. Pel matí, els Infantils van obrir la jornada amb la disputa de sis partides, tots contra tots. Massamagrell A va resultar el primer d'eixos enfrontaments mentre que Massamagrell B va ser segon. L'escola de Sella-Relleu va ser tercera i la d'Onda va ser la quarta.

 En Alevins, Gata de Gorgos va vèncer les tres partides que va disputar davant El Genovés, que van ser segon, contra Vinalesa, tercer, i davant Almassora, que van ser quart.

Els Alevins de Gata, campions Autonòmics.

Els Alevins de Gata, campions Autonòmics. / FEDPIVAL

De vesprada, Massamagrell va tornar a superar els seus rivals a la categoria Cadet. Es va imposar a Vila-real, Ondara i Torrent B en les diferents partides. Per últim, en la categoria Juvenil, que era intermunicipal, Massalfassar va ser el primer per davant de Benissa, Beniarbeig-El Verger i Almassora.

 Els premis van ser atorgats per Robert Raga, alcalde de Riba-roja; Rafael Gómez, regidor d'Esports de Riba-roja; Jose Vicente Llorca, tinent alcalde de Sella; Toni Signes, regidor d'Esports de Gata de Gorgos, i Elvira López, Pasqual Balaguer i Mamen Santarrufina, vicepresidents de la Federació de Pilota Valenciana.

 Les finals autonòmiques van ser celebrades al trinquet El Rullo de Riba-roja gràcies a la col·laboració de l'Ajuntament de Riba-roja i al Club Pilota Riba-roja. La competició de JECV compta amb el suport de la Generalitat Valenciana, Caixa Popular i la Diputació de València.

Quadre d'honor dels JECV d'escala i corda

 BENJAMÍ

1r Beniarbeig-El Verger

2n Massamagrell A

3r La Baronia

4t Almassora

Podi Benjamí JECV Escala i corda 2024.

Podi Benjamí JECV Escala i corda 2024. / FEDPIVAL

ALEVÍ

1r Gata de Gorgos

2n El Genovés

3r Vinalesa

4t Almassora

Podi Aleví JECV Escala i corda 2024.

Podi Aleví JECV Escala i corda 2024. / FEDPIVAL

INFANTIL

1r Massamagrell A

2n Massamagrell B

3r Sella-Relleu

4t Onda

Podi Infantil  JECV Escala i corda 2024.

Podi Infantil JECV Escala i corda 2024. / FEDPIVAL

CADET

1r Massamagrell

2n Vila-real

3r Ondara

4t Torrent B

Podi Cadet JECV Escala i corda 2024.

Podi Cadet JECV Escala i corda 2024. / FEDPIVAL

JUVENIL (Fase Intermunicipal)

1r Massalfassar

2n Benissa

3r Beniarbeig-El Verger

4t Almassora.

Podi Juvenil JECV Escala i corda, Intermunicipal 2024.

Podi Juvenil JECV Escala i corda, Intermunicipal 2024. / FEDPIVAL