PILOTA A L'ESCOLA

Alcoi clausura amb una gran festa les Trobades de Pilota a l’Escola de 2024

El Poliesportiu Municipal Francisco Laporta va reunir a 650 alumnes de 13 centres educatius en l’última Trobada de Primària del curs

El cicle de Trobades de Pilota a l’Escola 2024, dins del programa de la Vicepresidència Primera i Conselleria de Cultura i Esport de la Generalitat Valenciana, a través de la Direcció General de l’Esport, on participen alumnes de Primària, es va tancar aquest dijous a Alcoi.

Uns 650 xiquets i xiquetes de 4t curs de centres educatius de les comarques de l'Alcoià, el Comtat, l'Alacantí, el Vinalopó Mitjà, el Baix Vinalopó i la Vall d'Albaida es van reunir al Poliesportiu Municipal Francisco Laporta de la capital alcoiana per a gaudir d’una gran jornada al voltant del nostre esport.

Xiquets i xiquetes de 4t curs de centres educatius de les comarques de l'Alcoià, el Comtat, l'Alacantí, el Vinalopó Mitjà, el Baix Vinalopó i la Vall d'Albaida es van reunir al Poliesportiu Municipal Francisco Laporta d'Alcoi.

Xiquets i xiquetes de 4t curs de centres educatius de les comarques de l'Alcoià, el Comtat, l'Alacantí, el Vinalopó Mitjà, el Baix Vinalopó i la Vall d'Albaida es van reunir al Poliesportiu Municipal Francisco Laporta d'Alcoi. / FEDPIVAL

L’activitat de pilota i diversió, amb partides de raspall, tallers de guants, botamolls i jocs tradicionals entre altres, va arrancar a les 9:30h del matí, amb la participació de 13 centres de les poblacions d’Agres, Alacant, Alcoi, Alfafara, Benigànim, Gaianes, Monóvar, Onil, Ontinyent, el Palomar, Santa Pola i Sant Joan d'Alacant.

Autoritats

La jornada va comptar amb la presència del regidor d’Esports d’Alcoi, Alberto Belda; el director Esportiu municipal, Javier López Bustos, i el diputat provincial Ismael Vidal, que van estar recorrent les diferents pistes i espais d’oci habilitats per a l’ocasió.

La jornada va comptar amb la presència del regidor d’Esports d’Alcoi, Alberto Belda; el director Esportiu municipal, Javier López Bustos, i el diputat provincial Ismael Vidal.

La jornada va comptar amb la presència del regidor d’Esports d’Alcoi, Alberto Belda; el director Esportiu municipal, Javier López Bustos, i el diputat provincial Ismael Vidal. / FEDPIVAL

Centres participants

Els centres participants en aquesta última Trobada de Pilota a l’Escola d’Alcoi van ser: CEIP Sant Vicent d'Alcoi, CEIP Martínez Valls d'Ontinyent, CEIP Cristo de la Paz de Sant Joan d'Alacant, CEIP Doña Vicenta Ruso de Santa Pola - Gran Alacant, CRA Mariola Benicadell d'Alfafara-Agres-Gaianes, CEIP Beata Inés de Benigànim, CEIP La Cañada del Fenollar d'Alacant, CRA Riu d'Albaida del Palomar, CEIP Ricardo Leal de Monóvar, CEIP El Romeral d'Alcoi, Colegio Salesianos San Vicente Ferrer d'Alcoi, CEIP San Jaime d'Onil i CEIP Azorín d'Alacant.

CEIP EL ROMERAL  D'ALCOI

CEIP EL ROMERAL D'ALCOI / FEDPIVAL

FCRA MARIOLA BENICADELL   D' ALFAFARA AGRES GAIANES

FCRA MARIOLA BENICADELL D' ALFAFARA AGRES GAIANES / FEDPIVAL

CEIP AZORÍN  D' ALACANT

CEIP AZORÍN D' ALACANT / FEDPIVAL