TROBADA DE PILOTA

Picanya celebra la V Trobada Mancomunitat de l’Horta Sud

Més de 150 jugadors i jugadores de totes les edats i nivells de joc de 17 escoles i clubs de pilota es donaren cita als carrers picanyers

Escoles i autoritats a la Trobada de la Mancomunitat de l´Horta Sud.

Escoles i autoritats a la Trobada de la Mancomunitat de l´Horta Sud. / FEDPIVAL

Els carrers Major i Sant Francesc de Picanya van acollir el passat dissabte la V Trobada Mancomunitat de l’Horta Sud.

Des de les 9:00 hores, més de 150 jugadors i jugadores de totes les edats i nivells de joc de 17 escoles i clubs de pilota es donaren cita als carrers picanyers per a jugar a raspall durant tot el matí, en una jornada lúdica i esportiva al voltant del nostre esport.

En aquesta edició de 2024 van participar dones, homes, xiquetes i xiquets de les escoles i clubs d’Alcàsser, Aldaia, Alginet, Godelleta, Manises, Marquesat, Massamagrell, Meliana, Moixent, Montserrat, Nàquera, Picanya, El Puig, Tamborí, Tavernes Blanques, Torrent i Vilamarxant.

Equip de Montserrat.

Equip de Montserrat. / FEDPIVAL

Escola de Moixent.

Escola de Moixent. / FEDPIVAL

Escola d'Alginet.

Escola d'Alginet. / FEDPIVAL

Escola de Picanya.

Escola de Picanya. / FEDPIVAL

Aquesta cinquena Trobada Mancomunitat de l’Horta Sud va comptar amb el suport tant de la Mancomunitat Intermunicipal de l’Horta Sud com de l’Ajuntament de Picanya, el Club de Pilota Valenciana Picanya i Caixa Popular.

Als carrers de Picanya disfrutaren d´un gram ambient.

Als carrers de Picanya disfrutaren d´un gram ambient. / FEDPIVAL

Autoritats

Hi estigueren presents durant el matí a Picanya el president de la Mancomunitat Intermunicipal de l'Horta Sud, José Cabanes; l’alcalde de Picanya, Josep Almenar, i la regidora d’Esports, Cristina Navarro; els jugadors professionals d’escala i corda Jesús, Nacho i Puchol II; la jugadora professional de raspall Ana; i la vicepresidenta de la FPV Elvira López.

Aquesta Trobada Mancomunitat de l’Horta Sud, emmarcada en l’àmbit de promoció i jocs escolars de la FPV, és la més nombrosa del curs 2023/24, i es va desenvolupar amb un gran ambient afavorit per la important participació d’equips de clubs i escoles, en especial de base i femenins, per a tancar la temporada.

Les xiques i dones participaren activament a la Trobada.

Les xiques i dones participaren activament a la Trobada. / FEDPIVAL