Síguenos en redes sociales:

CRÍTICA

Comunicado de la Unió de Periodistes sobre el Valencia

Las últimas medidas del club están siendo criticadas por la organización

Comunicado de la Unió de Periodistes sobre el Valencia

Arran de les últimes mesures del Valencia CF, la premsa té més difícil el seu treball a la Ciutat Esportiva de Paterna. Una vegada iniciada la temporada han optat per tancar un dels llocs de major activitat per a la premsa esportiva valenciana, limitant l´accés al media center, lloc emprat pels mitjans per a enviar les seues notícies, i impedint qualsevol treball periodístic que es desenvolupe en les instal·lacions del club. Una mesura considerada com a "tracte vexatori cap a la premsa i vulneració del dret a la informació" per la Unió de Periodistes Valencians, ja que per contra, els aficionats sí que podran accedir a les instal·lacions de Paterna i no així els professionals de la informació que diàriament cobreixen l´actualitat de l´entitat blanquinegra.

La mesura, que va ser anunciada ahir i que passava a ser efectiva el pròxim dilluns 21 de novembre, ha sigut avançada, sense previ avís i davant la indignació dels mitjans que s´han quedat sense poder realitzar el seu treball en el recinte.

[¿Quién es Anil Murthy?]

Des de la Unió de Periodistes Valencians volem denunciar aquesta mesura que atempta davant el dret a la informació. Considerem que impedir accedir al recinte "atempta i vulnera la tasca i la professió periodística".

D´altra banda, ens posem a la disposició del Valencia CF per fer de mediadors en aquest assumpte, on els vertaders perjudicats són els ciutadans qui, a partir d´ara, només podran accedir a la comunicació oficial del club, veient-se perjudicats en el seu accés al dret a la informació.

Pulsa para ver más contenido para ti