Síguenos en redes sociales:

Victòria in extremis de Pere Roc II contra Miguel

Repartiment de punts en la jornada inaugural a pedreguer en partida de dues hores de durada

Victòria in extremis de Pere Roc II contra Miguel

El trinquet de Pedreguer va acollir ahir la jornada inaugural del XXV Circuit Professional amb victòria de l’equip de Benidorm de Pere Roc II, Dani i Tomás II contra el local de Miguel, Pere i Héctor II per un ajustat 60-55.

Els dos conjunts completaren una meritòria actuació durant dues hores i el públic congregat en bon nombre va acabar molt satisfet tant per la qualitat de la confrontació com per la incertesa en el desenllaç.

Pere Roc II, Dani i Tomás II sempre manaren en el marcador i fins i tot gaudiren de tres parcials d’avantatge (20-45). Però el trio de Pedreguer-masymas va igualar a 45 i a partir d’eixe moment els dos equips sumaren de manera alternativa des del rest fins a la conclusió de la partida.

Els sis pilotaris mereixen ser destacats per la seua actuació i regularitat però Tomás II i Miguel estigueren un escaló per damunt de la resta.

El punter de Xaló va ser una màquina de fer quinzes i jugà al nivell d’abans de la lesió, el que mostrava quan era assenyalat com el número u al costat de la corda.

Per la seua banda, Miguel va ser el líder en la formació de Pedreguer. La seua aportació va permetre la remuntada i que el seu equip arribara al final amb opcions de triomf.

Pulsa para ver más contenido para ti