Síguenos en redes sociales:

RASPALL

Pepe reapareix en el seu trinquet

El pilotari de La Llosa de Ranes ha estat de baixa des de finals del mes d´octubre per una lesió en el colze

Arriben bones notícies des de la infermeria del raspall doncs Pepe de La Llosa de Ranes reapareix hui al trinquet del seu poble. El jugador farà parella amb Víctor per a enfrontar-se a Domingo i Tonet II.

Pepe va ser baixa el passat mes d´octubre per una lesió en el colze que s´ha perllongat prou més de l´esperat en un principi. Ara s´espera que de seguida torne a ocupar un lloc de referència en la disciplina del raspall. En les darreres temporades Pepe ha arribat a les finals de les dues competicions més importants, l´Individual i la Lliga de Raspall. També va ser semifinalista de la primera edició de la Copa.

Altres que han tornat recentment al trinquet són Punxa, Marrahí i Roberto. Al primer no l´ha costat recuperar la seua millor versió després de superar una luxació en el dit i el de Piles torna a estar present en els cartells més importants.

Marrahí, que ha estat parat durant mesos, també ha tornat amb força tot i que encara ha de rodar un poc més per a recuperar les prestacions d´abans, quan va ser el número u de la modalitat.

Roberto, operat dels dos genolls, està eixint a exhibició per partida des de la seua tornada.

Pulsa para ver más contenido para ti