Síguenos en redes sociales:

Foios s´enfronta al Montserrat, campió d´El Corte Inglés

El líder de la màxima categoria rep al campió de la passada edició en una partida que es presenta apassionant

El primer equip club de l´Horta figura al capdavant de la classificació del grup de primera categoria del Campionat Autonòmic de Galotxa, trofeu El Corte Inglés 2016, competició que aquest cap de setmana te per davant altra emocionant jornada. Aquesta vesprada el carrer de pilota de Foios rebrà la visita del vigent campió, Montserrat, en la partida més interessant de la jornada.

El Foios A, que suma huit punts dels nou possibles, i que va vencer la setmana passada en Beniparrell per la mínima, tindrà huí altra prova complicada, ja que els guanyadors de la passada edició, Montserrat, tot i haver realitzat una quasi completa renovació del planter de jugadors que compossen el seu primer equip, va fer una bona partida davant Meliana en l´anterior jornada, i pot ser comencen ja a funcionar al nivell que esperen els seus seguidors.

L´Equip de Meliana, per la seua part, tindrà una complicada visita també aquesta jornada, ja que rebrà en el seu carrer al equip de Marquesat A, tercer classificat a dia de huí.

Beniparrell per la seua banda, se desplaçarà a Massalfassar, per a intentar segur en les posicions de dalt de la taula. Completarà la jornada la partida entre Marquesat B i Quart de les Valls, que tindrà lloc en el carrer d´Alfarp.

Pulsa para ver más contenido para ti