La Copa President de la Diputació de València en la modalitat de raspall es va traslladar ahir fins al trinquet de Castelló de Rugat per a la disputa de la segona i penúltima jornada del Grup B. Ian i Canari superaren a Punxa i Roberto per un contundent 25-5.

La partida suposava el debut dels guanyadors i, d’acord a la imatge oferida, Ian i Canari ja es poden considerar ferms candidats a arribar almenys a la final. Els dos rendiren a un nivell excepcional i no donaren opció a dos rivals de l’entitat de Punxa i Roberto, que també feren més errors no forçats de l’habitual.

Ian va fregar la perfecció. El de Senyera dominava la pilota amb una violència màxima, la qual cosa condicionava la restada rival. I davant, Canari quasi va eixir a quinze per pilotada. El de Xeraco va estar tan encertat com el seu company, però en el seu cas per a amagar la pilota i acabar la jugada. També cal assenyalar que la pilota va ser més benèvola amb ambdós jugadors en el llançament a la galeria.

Punxa i Roberto han tancat la seua participació en la ronda en curs amb 3 punts aconseguits el dia de la seua estrena contra Sergio i Alberto (25-15), la tercera parella del Grup B. Els dos llocs de semifinals es decidiran el dissabte en el trinquet de Bellreguard. A Ian i Canari els bastaria amb fer quatre jocs per a forçar el repartiment de punts. Si hi ha triple empat, manarà el millor coeficient de jocs a favor i en contra i com a segona opció es faria un sorteig.

En el Grup A l’activitat conclourà demà en el trinquet de Piles on Ricard i Coeter II, amb 2 punts, jugaran contra Moltó i Tonet II, que sumen un. El lideratge del grup és per a Moncho i Sanchis, amb 3 punts en el seu caseller.