Síguenos en redes sociales:

Matinal festiva en el cor de València

´Més Pilota´ organitza partides femenines i de promoció abans de la semifinal

Durant mesos, el cèntric Carrer dels Cavallers de la ciutat de València s´ha omplit d´aficionats, curiosos i turistes que han seguit les partides del Club Més Pilota en la Lliga a Llargues. Este diumenge es jugarà l´última, la tornada de la semifinal contra Parcent. Amb este motiu, els components del club han programat una jornada de comiat més que especial.

L´activitat començarà a les 10:00 hores amb un torneig de raspall de dues semifinals i la final que tindrà com a participants alevins i infantils de les escoles de pilota de Torrent, Llíria, Vilamarxant i el col·legi Santa Teresa de València. A les 11:00 hores, també en la disciplina de raspall, es completarà una exhibició femenina entre equips de Tavernes Blanques i Borbotó. Una hora després es jugarà la semifinal de la Lliga a Llargues.

En el Club Més Pilota consideren que remuntar el 10-6 advers seria quasi un miracle. No en va es tracta del conjunt que ha dominat el campionat i el principal favorit al títol. Però haver arribat a les semifinals ja és un premi per a ells, a més en la primera edició que un grup d´equips de la província de València ha participat en la competició de llargues. Jugar al costat del Palau de la Generalitat Valenciana també ha sigut un fet inaudit.

Pulsa para ver más contenido para ti