Síguenos en redes sociales:

FRONTÓ

Torna el luxe del Diputació de frontó

Professionals de l´escala i corda i especialistes de les tres parets es donen cita en la XI edició del torneig

Torna el luxe del Diputació de frontó

Ja és oficial. S´ha fet públic el cartell de la XI edició del trofeu Diputació de València en la modalitat de frontó. Un any més, el cartell és tot un luxe amb una barreja perfecta entre professionals de l´escala i corda i especialistes purs de les tres parets. Noms com Puchol II, Montesa o De la Vega seran alguns dels atractius del campionat. Sis parelles, altres sis parelles més la gran final que tornarà a tindre com a escenari el frontó de El Puig.

Representant a Museros està la parella formada pel jugador local, Adrián i Adrián de Quart de Poblet. Representant a l´Ajuntament de Paterna jugaran Miguel de Petrer i Víctor Bueno. Per Vinalesa, com no podia ser d´altra manera, el capità serà Puchol II acompanyat per altre punter de renom com és Lemay. Per l´Ajuntament de Xest formaran Santi de Silla i Javi ´Moro´ de Massalfassar. La quinta parella serà la formada per Pere Roc Ii i Montesa, representants de l´equip de ElPuig. La sisena parella serà la representant d'Almussafes, amb altre pilotari de la casa com és De la Vega acompanyat per altre mestre del frontó com Pasqual de la Pobla. Estan separats en dos grups. Al grup A estan Museros, Vinalesa i el Puig. Al grup B estan Paterna, Xest i Almussafes.

Cal destacar la presència de Montesa. Cal recordar que va patir un greu accident jugant que va fer perillar la seua continuïtat dins del frontó. Montesa va tornar a demostrar la seua valentia i capacitat de superació per a tirar endavant i continuar jugant a pilota. Juga amb unes ulleres per a protegir la zona afectada, però res frena al campió de El Puig.

També cal destacar la presència del jove De la Vega, qui ha demostrat que és un jugador molt capacitat per a jugar a esta modalitat.

En el capítol d´absències, per lesió, no estaran dos pilotaris que al llarg de les anteriors edicions han fet un destacat paper, Fageca i Genovés II. Els dos continuen el seu procés de recuperació.

Esta XI del trofeu Diputació´de València de frontó arranca el pròxim dissabte 13 d´agost, a Museros. Obriran el trofeu la parella local i la de Vinalesa.

A més del frontó de Museros, la competició també es jugarà a les canxes de Paterna, Dénia, Almussafes, Vinalesa i Xest.

Els millors de cada grup jugaran la final el 18 de setembre al frontó blau de El Puig.

Pulsa para ver más contenido para ti