Síguenos en redes sociales:

Fira de Guadassuar

Nova victòria de Puchol davant Soro

Els escaleters es retrobaren en la cloenda de la Fira de Guadassuar

Nova victòria de Puchol davant SoroFP

La Fira de Guadassuar es va reservar el mà a mà més interessant per a la cloenda que va tindre lloc ahir, el de Soro III i Puchol II, que el divendres s’enfrontaren en la jornada inaugural de la Lliga. De nou, el triomf va correspondre al de Vinalesa, esta vegada per 60-45.

Com en la partida oficial de Vila-real, els dos pilotaris ratllaren a gran nivell. I altra vegada va tenir molt a veure l’aportació dels mitgers en el desenllaç. En esta ocasió Puchol II va formar amb Carlos. Sembla que el rest de Vinalesa té una fórmula per a contagiar el seu nivell als companys perquè el de Genovés va signar una gran actuació.

Al campió individual li va tocar Nacho com a company. El de Beniparrell va fer una exhibició en l’esmentada partida de la Lliga, on participa amb Puchol II. Ahir, a Guadassuar, va complir a la perfecció però sense arribar a l’excel·lent el divendres.

Soro III i Nacho isqueren més segurs i encertats en la rematada, la qual cosa els va permetre anar-se’n 40-25. Però hi hagué remuntada. Primer es va igualar a 40 i després a 45. I en el tram final van ser Puchol II i Carlos els qui van mostrar eixe punt més d’efectivitat que abans hi havien tingut els rivals.

Pulsa para ver más contenido para ti