Síguenos en redes sociales:

Trofeu Mancomunitat

Una final que val tot un trofeu

Vercher, Brisca i Josep es proclamen campions del Mancomunitat de la Safor

Una final que val tot un trofeu

El Trofeu Mancomunitat de Municipis de la Safor corria el risc d’acabar amb més pena que glòria per la victòria sabatera de Vercher, Brisca i Josep sobre Badenes, Coeter II i Canari en la prèvia. Però no, els dos equips es tornaren a trobar ahir en la final de Bellreguard i delectaren amb una sensacional partida i sobretot emocionant. Novament van guanyar Vercher i els seus companys, esta vegada per 25-20.

Amb el precedent de la ronda prèvia la càtedra va donar de 10. I va saltar la sorpresa perquè el trio de Badenes va sumar els dos primers parcials gràcies al fet que Coeter II estava en pla estel·lar, Badenes treia i restava amb molt criteri i Canari rematava com el millor punter tot i la seua condició de mitger.

El trio de Vercher també rendia a gran nivell, però es va veure sorprés per la magnífica eixida dels rivals que quasi feren el tercer parcial en posar-se amb 30-net. Finalment sumaren els ara campions, com també els jocs següents fins a posar-se amb 10-20. Els tres primers van ser fantàstics, per lluitats i equilibrats. El quart el van fer amb autoritat en aprofitar-se de la fatiga de Badenes i Coeter II, a qui ja no els eixia la pilota tan violenta.

I de nou van enganyar les aparences perquè, si bé els blaus arribaven més sencers al tram decisiu i donava la sensació que quedava poca final, Badenes i Coeter II van traure forces per a igualar a 20, gràcies també a l’eficàcia de Canari. El joc que va suposar l’empat va ser una meravella per la manera en la qual van defensar els rojos les canonades dels contraris. I per a culminar, un altre joc sensacional que va coronar a Vercher, Brisca i Josep reis d’un dels clàssics del raspall. Abans de la final absoluta es va jugar la del trofeu paral·lel de promeses. Vicent i Ibiza van guanyar a Salelles i Escoto per 25-10.

Álvaro torna a vestir de blanc

El gran Álvaro de Faura tornarà a vestir hui de blanc per a la inauguració del frontó municipal de Castelló, situat al costat del trinquet. L’onze vegades campió individual formarà amb Fageca per a enfrontar-se a De la Vega i Bueno (17:15 hores). També hui, però al matí, es jugarà a Manises el I Memorial Juan Blasco ‘Navarro’ a les 11:30 hores.

Pulsa para ver más contenido para ti