Síguenos en redes sociales:

XX Trofeu Gregori Maians

Ian cau del cartell de Piles per precaució

Moltó serà hui el substitut del campió individual

Ian cau del cartell de Piles per precaució

El trinquet Císcar de Piles reprén l’activitat esta vesprada després que la setmana passada tancara les portes en deferència a la localitat veïna d’Oliva, que celebrava la segona semifinal del XX Trofeu Gregori Maians, entre les formacions de Ian i Sanchis i la de Moltó iMoltó Canari.

La canxa de la Safor tenia preparat un duel de parelles que ha hagut de modificar-se a última hora. El cartell havia anunciat de nou al campió individual junt amb el mitger de Montesa, Sanchis. A la contra jugarien Sergio i Canari.

Però durant la partida del dimecres a Castelló de Rugat, Ian es va colpejar al maluc quan anava guanyant amb Sanchis 10-0 contra Sergio i Tonet IV. El rest de Senyera pogué acabar la partida amb victòria (25-20), però minvat físicament. Per precaució no disputarà l’enfrontament d’esta vesprada a Piles i estarà una setmana de descans per tractar de recuperar-se al màxim de cara a les següents competicions i partides del dia a dia.

Ara és moment de posar-se en mans dels experts per descartar una possible lesió. Qui tampoc jugarà serà Sanchis, que després d’haver superat uns problemes al braç, ha d’anar amb cura i no sobrepassar el ritme de partides per evitar una recaiguda.

Així bé, el cartell queda configurat amb Moltó i Gabi a una banda, i a la contra tindran a la dupla formada per Sergio i Canari. La partida està programada per a les 18.30 hores.

Abans es jugarà un enfrontament de juvenils, que estarà protagonitzat per Ivan i Leandro contra Vicent i Feo. Esta partida prèvia es disputarà a les 17:00 hores, com és costum a la canxa de Piles.

Pulsa para ver más contenido para ti