L'Individual Bankia en la modalitat de raspall descansa des del passat divendres fins al pròxim. I és que l'organització ha concedit un mínim d'una setmana als pilotaris que jugaran les semifinals perquè puguen preparar adequadament la partida prèvia a la final.

La primera semifinal tindrà lloc el divendres a Genovés on mesuraran les seues forces Ian i GenovésIanMarrahí És una final anticipada amb dos campions cara a cara, el vigent i el de la temporada 2014. L'actual número u és el favorit, però la victòria de Marrahí no seria ni molt menys una campanada. Entra dins del possible, sobretot en un trinquet que no és massa gran i on s'equilibra la diferència entre el poder de pegada. A més de carregar, a Genovés s'han de buscar coses i el de Villanueva de Castellón és un especialista.

La segona semifinal enfrontarà a Moltó El de Barxeta està molt per davant en els pronòstics. Eixe pot ser el gran avantatge del mitger. Seve ja ha complit i tot el que arribe a partir d'ara seria un regal. En té zero pressió perquè la responsabilitat de guanyar és per a Moltó. La final es jugarà el diumenge 28 a Bellreguard.