La novena jornada de la fase regular de la Lliga 2 de raspallva començar ahir al trinquet de Xeraco amb la disputa d'una magnífica partida. L'equip de Barxeta de Punxa i Lorja va superar al local de Vicent i Raúl pel tanteig de 25-15.

Fins a la igualada a 15 la confrontació va ser dauera i guerrera. Sempre es sumava des del mateix lloc, però les parelles espentaven paregut des dels dos costats. Va a ser a continuació quan Punxa i Lorja van trencar amb esta dinàmica en fer el joc del rest, per a després concretar la victòria amb el traure, però amb dificultats. Els quatre pilotaris ratllaren a gran nivell i el més destacat va estar Lorja.

La suma dels dos punts aferma a Punxa i Lorja en la tercera posició i els situa més a prop dels líders que de les places eliminatòries. Vicent i Raúl continuen cinquens a 1 de la salvació, però amb una partida menys que la resta dels equips llevant del de Barxeta.

Les altres dues partides de la jornada es completaran demà al trinquet de Guadassuar i el dissabte a la Llosa de Ranes.

Escala i corda

En la competició d'escala i corda la novena jornada comença hui al trinquet de Massamagrell on la parella representativa de Vila-real de Marc i Carlos s'enfrontarà al conjunt de Benidorm de Pablo, Monrabal II És un duel de segons contra tercers respectivament i els vencedors opten a llevar-li la primera posició en la taula a José Salvador i Nacho.

La següent parada serà el trinquet de Vila-real, on es jugarà el pròxim divendres, i el dissabte es tancarà la jornada a Pedreguer.