Síguenos en redes sociales:

Lliga Bankia

La lògica juga contra la sorpresa

La primera semifinal de la Lliga de raspall es decideix hui al trinquet de Bellreguard

La lògica juga contra la sorpresa

La Lliga Bankia de raspall. Serà al trinquet de Bellreguard on l'equip del Genovés de Sergio, Seve i Ricardet defensarà un folgat avantatge de quatre jocs davant la formació d'Oliva de Montaner, GenovésBrisca Remuntar quatre jocs en la disciplina del joc per terra és empresa més que complicada i per tant la lògica apunta al trio de la costera com a vencedor de l'eliminatòria. Però sorpreses més grans s'han donat en l'esport i en la pilota

El que està clar és que Montaner, Brisca i Gabi han de fregar la perfecció i, sobretot, oblidar-se del que va passar fa una setmana al trinquet de la Llosa de Ranes. Cap de les tres línies va jugar el que pot en l'anada. Montaner i Gabi, probablement perquè van acusar la pressió de jugar per la seua primera final de la màxima competició per equips. I Brisca, que va començar molt bé, es va veure desbordat en el seu intent de capgirar la situació amb la partida més clara per als rivals.

Hui toca eixir a mort des del primer quinze. Assegurar la contundent treta del rest d'Almiserà i trencar el primer joc des del rest. Seria un inici de partida ideal per creure encara més en les possibilitats de la remuntada. A Sergio, Seve i Ricardet els hauria de bastar amb jugar tranquils, sent sabedors que tres jocs en una partida a 30 és una cosa factible si repeteixen el rendiment de l'anada. Els tres van fer la feina a la perfecció i cadascun va tindre el seu moment.

A més executaren l'estratègia de manera sensacional, sabent en tot moment com calia jugar, a qui buscar i de quina manera.

Pulsa para ver más contenido para ti