Síguenos en redes sociales:

Lliga Bankia d'escala i corda

Pelayo ja està fregant el ple en la final

Ja està venut un 85 per cent de l'aforament

Pelayo ja està fregant el ple en la finalFPV

El diumenge hi haurà ple al trinquet Pelayo en la final de la Lliga Bankia d'escala i corda que enfrontarà a l'equip de Benidorm de Pere Roc II, Santi i Monrabal II contra el d'Almussafes de De la Vega, Santi i Nacho.

Segons informa la direcció del recinte de la capital, en l'espentó inicial que hi va haver en posar el paper a la venda el passat cap de setmana ja es van adquirir o reservar la meitat de les entrades, que enguany mantenen el preu de 25 euros per a les localitats de les galeries i 30 euros per a les de l'escala.

Ahir, ja s'havia venut el huitanta-cinc per cent de l'aforament i els llocs de l'escala estan pràcticament esgotats. A este ritme és més que probable que per a la taquilla solament quede el reduït percentatge que sempre es reserva per al mateix dia de la partida.

Entre el públic hi haurà majoria de paisans de Pere Roc II i De la Vega. Els seguidors de l'escaleter de Benidorm ja han demostrat en diferents ocasions la seua fidelitat. I és que en les darreres temporades porta acumulades quatre finals de la Lliga i dues del mà a mà.

L'afició d'Almussafes, que ja s'ha fet notar en les semifinals, s'estrena com a finalista de la màxima competició per equips i per tant es mobilitzarà en massa.

La venda d'entrades per a la final de la Lliga Bankia de raspall va començar el dimecres. En este cas el preu és de 20 i 25 euros, segons la ubicació, i també es preveu que el trinquet de Bellreguard s'òmpliga el diumenge dia 14 en l'enfrontament de l'equip de Barxeta de Moltó, Josep i Lorja contra el representatiu del Genovés

Pulsa para ver más contenido para ti