Ricardet va dir quan va acabar la final de la Lliga Bankia de raspall I uns dies abans, Nacho manifestava en este mateix diari que quasi l'interessava més guanyar la Lliga 2 d'escala i corda I és que ambdós pilotaris i la resta d'aspirants als títols d'ambdues competicions no volen deixar passar l'oportunitat d'aconseguir una plaça de titular en la pròxima edició de la Copa. Este serà el gran premi per als campions.

La Lliga 2 de raspall conclou esta vesprada al trinquet de Castelló de Rugat on la formació de Barxeta amb Punxa i Lorja mesurarà les seues forces contra la del Genovés. És tracta d'una molt bona partida tenint en compte el rendiment que estan oferint els quatre jugadors des de fa setmanes i en algun cas mesos.

Especialment atractiu es presenta el duel entre mitgers, que el passat diumenge es van enfrontar en la final de la Lliga Bankia, però en la punta. Ricardet arriba disparat, pletòric, i Lorja segur que amb ganes de tornar-li la derrota.

Darrere, Punxa i Badenes coincideixen en el fet que en el tram final de la competició han pujat considerablement el seu nivell. Quasi sempre han estat bé, però ara es troben en un moment fenomenal.

L'altra final

La Lliga 2 d'escala i corda acabarà el pròxim divendres al trinquet de Vila-real on l'equip d'Almussafes de José Salvador i Nacho pugnarà contra el de Pedreguer amb Fageca. Com que és dia festiu, la partida es jugarà de matí.