Soro III va aconseguir este dissabte el seu sisé campionat Individual, després de guanyar a Genovés II (60-55) en una partida que ja ha fet història.

El trinquet Pelayo de València ha sigut testimoni de l'enfrontament entre dos cavallers de la pilota que han regalat una jornada emocionant a tots els presents. A mesura que han anat sumant l'un i l'altre els jocs al marcador, els espectadors han embogit donant suport als protagonistes de la vesprada.

La igualtat ha sigut màxima durant tot l'encontre, i tot i que Genovés II ha aconseguit avançar-se dos jocs (30-40), el guerrer que ha tingut a la contra no l'ha deixat escapar. De fet, ha sigut Soro III qui sí que ha posat la directa, sumant quatre jocs de manera consecutiva i posant l'electrònic 55-40.

A partir d'eixe moment, els amants de la pilota valenciana han obert el seu regal particular perquè el que estava a punt de passar al trinquet ha suposat la delícia dels espectadors. Genovés II ha fet tremolar la canxa, signant la igualada a 55. La sort estava repartida i només a un li esperava la glòria. Ha sigut Soro III qui ha sumat l'últim joc de l'encontre que l'ha convertit, de nou, en el rei de l'escala i corda.