Síguenos en redes sociales:

Trofeu Diputació d'Alacant

Recital de Pablo al trinquet d'Ondara

Queda definit el quadre de semifinalistes del Trofeu Diputació d'Alacant

Recital de Pablo al trinquet d'OndaraFUNPIVAL

El Trofeu Diputació d'Alacant va tancar ahir la ronda de classificació al trinquet d'Ondara on Pablo de Sella i Félix es van imposar a Francés i Pere pel resultat de 60-30.

El duel va tindre un nom propi, el de Pablo de Sella, que va fer un recital. El seu joc vistós va estar acompanyat d'una eficàcia màxima, principalment a l'hora de trobar la llotgeta. Les caigudes d'escala van ser una mina per a l'escaleter i també va generar aplaudiments quan va traure l'esquerra per a solucionar situacions complicades.

També és cert que Pablo va jugar amb la seguretat de tindre davant al Félix dels darrers mesos, al mitger que a hores d'ara marca diferències. I ahir, el de Dénia, va tornar a rendir al màxim nivell.

Qui van jugar per davall de les seues possibilitats van ser Francés i Pere. Ambdós començaren bé, aguantant l'espenta dels rivals, però anaren cedint terreny fins que van ser superats amb claredat. Sobretot els va costar adaptar-se a les reduïdes dimensions del trinquet d'Ondara, que no és dels més habituals i per tant no tenen massa tocat, sobretot Francés.

La competició ja té definit el quadre de semifinalistes. Pere Roc II i Héctor, Genovés II També continuen endavant Giner i Javi, que han accedit a la següent ronda en condició de millor equip entre els derrotats.

La primera semifinal es jugarà el pròxim divendres a Benissa i la segona el 9 d'agost a Murla. El títol es resoldrà el 24 d'agost al trinquet El Rovellet de Dénia.

Pulsa para ver más contenido para ti