Síguenos en redes sociales:

Tot comença al frontó de Tuéjar

El Trofeu Diputació s'inicia amb canvis al cartell per la lesió de Genovés II

Tot comença al frontó de Tuéjar

El frontó municipal de Tuéjar acollirà hui, a les 12 hores, la jornada inaugural del XIV Trofeu Diputació de València de la modalitat de les tres parets. Un torneig singular que aglutina a pilotaris de la nòmina professional i als millors especialistes d'esta bonica variant de la pilota valenciana.

La competició transcorrerà durant el mes d'agost i definirà als nous campions el dia 7 de setembre al frontó José Ventura d'Almussafes, un recinte que ja s'ha convertit en una de les seus habituals per a les grans finals.

El tret d'eixida del Trofeu Diputació està a càrrec dels equips encapçalats per Puchol II, que busca amb esta edició aconseguir el seu cinqué títol, i per Fageca. Cal afegir, però, que el pilotari de València és el substitut de Genovés II. El jugador de la Costera ha causat baixa per a la partida d'este diumenge com a conseqüència d'una lesió a la zona púbica.

Puchol II formarà parella amb Adrián de Quart, un jugador experimentat amb moltes hores de frontó a les seues poderoses mans. La passada edició ja van jugar junts i coneixen a la perfecció les virtuts i els punts febles del company, fet que els ajudarà a complementar-se de la millor manera possible.

A la contra, Fageca i Raúl. Altres dos mestres que saben com dirigir la pilota de tec i buscar els efectes desitjats per a fer mals als contrincants.

Una vegada finalitze la partida al frontó de Tuéjar, l'activitat del Diputació es pausarà fins al pròxim divendres 9 d'agost (18:30 hores), quan es reprendrà a Museros.

Pulsa para ver más contenido para ti