Síguenos en redes sociales:

Gran festa de celebració a la Marina Alta

El Trofeu el Nel de Murla suma mig segle de vida

Gran festa de celebració a la Marina Alta

La figura del Nel de Murla, que vigila des de la galeria d'honor del trinquet Pelayo de València, tindrà durant el dia de hui una rellevància més especial, si cap, a la localitat alacantina.

Amb motiu del cinquanta aniversari del trofeu que porta el seu nom, a Murla s'ha preparat un complet programa d'activitats entorn de la pilota valenciana en tots els seus vessants.

A les 11:00 hores, Mireia, Erika i Judith jugaran a raspall contra Aida i Fanni al carrer de Dalt. Una hora més tard serà el torn de les llargues amb jugadors de partides històriques. La formació de John, Mengual, Eduardo i Lluís s'enfrontarà a la de Pepe, Vicent, Saoro de Benassau i Eugeni d'Orba.

El caràcter festiu no abandonarà en cap moment la jornada preparada. Després del dinar i la batucada que s'ha organitzat per la localitat, serà de nou el torn de la modalitat mare de la pilota valenciana, el joc a llargues.

Amb un aniversari tan especial com el que commemora els cinquanta anys del Trofeu el Nel de Murla, el cartell de la partida preparada barreja a pilotaris professionals i a especialistes de les llargues que estan en un nivell de forma envejable.

Àngel, Félix, Giner i Adrià formaran equip per a mesurar forces contra el conjunt de Màlia, Santi, Héctor i Andreu. L'epicentre de la pilota estarà hui a Murla.

'La pilota grossa'

A les 13:00 hores s'obriran les portes de l'edifici polivalent del poble per a dur a terme la presentació del llibre 'La pilota grossa', obra de Víctor Agulló i Josep M. Congost.

Pulsa para ver más contenido para ti