Síguenos en redes sociales:

FINAL LLIGA BANKIA DE RASPALL

La Lliga de Tonet IV

El Genovés conquereix la Lliga de raspall amb una actuació de luxe del seu mitger contra l'equip d'Alzira

La Lliga de Tonet IVFUNPIVAL

La tercera és la bona. Tonet IV ja compta amb la Lliga Bankia de raspall El mitger va liderar al seu equip, El Genovés, i juntament amb Punxa i Néstor alçaren el trofeu de campions. Abans, El Genovés va guanyar a Alzira -Pablo, Seve i Lorja- per 30-15 a Castelló de Rugat.Punxa va repetir el títol que ja havia conquerit en 2013 i Néstor va sumar una Lliga al primer intent però per a Tonet IV era la seua tercera final d'un trofeu que mai havia guanyat.

El del Genovés va tornar a donar una lliçó de pilota, tal com ha desenvolupat al llarg del campionat, i no va ser fàcil, ja que enfront tenia a l'altre jugador destacat d'esta Lliga i defensor del títol, Seve. A més del trio més regular i més unit de la fase prèvia.

El mitger de l'equip alzirenc va buscar una lluita contra Tonet IV i d'inici va guanyar-li la partida. Els dos primers tantejos es decantaren pels ahir blaus, tot i que El Genovés va tindre diversos val per tancar-los. Una treta de Pablo va ficar el 0-10 després que els rojos no remataren la bona feina de Tonet IV, el qual va ficar la mira a la llotjeta de dalt, evitant així a Seve. A més, Lorja impedia la reacció genovesina.

Era el preludi de la remuntada. Tonet IV no parava de convertir quinzes per retallar un joc. El Genovés va igualar a 10 en un joc on Alzira va eixir amb ràbia i on Pablo feia mal des de la treta, però Tonet no ho va permetre. Tres pilotes a la galeria del mitger, convertiren la igualada a 10.

Amb dinàmica guanyadora, els de la Costera tancaren de pressa el següent joc amb Punxa sumant des de la treta. Alzira va igualar a 15 patint, ja que va ficar un val-net a favor seu que El Genovés va aplegar a retallar. No obstant això, Alzira es va desconcentrar i ho va pagar, ja que els tres últims jocs foren dominats amb facilitat per Punxa, Tonet IV i Néstor.

Escala i corda

L'última partida de la fase regular de la Lliga Bankia d'escala i corda va ser per a Pedreguer -Francés, Nacho i Pere- per 60-20 contra Murla -Genovés II, Santi i Bueno-. Amb este triomf, els pedreguers, que ahir jugaren amb Giner per les molèsties de Francés, pujen al segon lloc. Els pedreguers igualen amb Vila-real a 17 punts -s'enfrontaran a semifinals- i desplacen a Montserrat a la quarta plaça, que es jugarà l'accés a la final contra Benidorm. El pròxim dimarts serà el primer duel a Massamagrell.

Pulsa para ver más contenido para ti