TROFEU LEVANTE UD

Puchol II i Pere Roc II jugaran pel títol del Trofeu Levante UD

Pere Roc II i Tomàs II es van desfer de De la Vega i Pere en una partida bona i accidentada

Puchol II i Pere Roc II jugaran pel títol del Trofeu Levante UD

Puchol II i Pere Roc II jugaran pel títol del Trofeu Levante UD

El Trofeu Levante UD ja espera el seu desenllaç programat per a la vesprada del pròxim diumenge al trinquet Pelayo i la final que enfrontarà a Puchol II i Álvaro Gimeno davant PelayoPuchol IIPere Roc IIpromet pel nivell que van exhibir ambdues parelles en les semifinals disputades ahir al trinquet de la capital que van guanyar pel mateix resultat de 60-45.

Pere Roc II i Tomàs II es van desfer de De la Vega Primer hi hagué equilibri, amb els equips fent el joc del dau encara que des del rest es passava molta pilota. Posteriorment, Pere Roc II va imposar el seu joc d'aire i una gran feta de dau, que amb l'afegit de les càrregues del seu mitger va situar el marcador en 50-25 a favor seu.

Però Tomàs II es va accidentar en un dit. El mitger va continuar i li va tirar cap i tot a cada pilota, però la violència no era la mateixa que abans. Això li va donar vida a De la Vega i Pere, que van retallar diferències (50-40), però no van poder completar la remuntada per la magnífica defensa de Pere Roc II del seu dau.

A continuació, en la segona semifinal, victòria per a Puchol II i Álvaro Gimeno davant José Salvador i Jesús.

Esta va ser una confrontació de desgast i molt exigent físicament, principalment per als escaleters, que van alçar pilotes que van pesar tones. Davant també hi hagué una bona batalla. Jesús va ser més constant encara que Álvaro Gimeno va signar quinzes claus en e tram decisiu.

Canviant de modalitat, ahir també es va jugar eliminatòria de raspallVa ser el trinquet de Castelló de Rugat, on Vicent, Canari i Ricardet van superar a Moltó, Tonet IV i José per 30-0. Els vencedors van estar impecables i els derrotats no van jugar el que poden encara que van fer mèrits per a sumar algun joc.