TROFEU VILLARREAL CF

El millor dia de l'any per a Marc

El de Montserrat, Félix i Bueno lluitaran pel títol del Trofeu Villarreal CF després que el rest oferira la seua millor actuació del 2021

La pegada de Marc va ser massa per l'equip de Puchol II

La pegada de Marc va ser massa per l'equip de Puchol II / FUNPIVAL

MATIES OLIVER

Hi ha vegades que una partida pot dir molt més que el resultat. Ahir, Marc, Bueno i Félix van classificar-se per a la gran final del V Trofeu Villarreal CF d'escala i corda en véncer a escala i cordaPuchol II, però si una cosa va quedar clara, va ser l'actuació poderosa del rest de Montserrat. La pegada de Marc va entrar de nou en escena en la qual podria considerar-se la seua millor partida de la temporada 2021. Després de quedar-se fora de la fase final de la Lliga CaixaBank i caure tot just començar al Trofeu Levante UD, Marc va tornar a somriure no soles pel triomf, sinó per convertir-se en el malson dels seus rivals, incapaços de tombar al montserratí en el seu millor dia des de principi d'any.

La partida es va decantar pels blaus amb 30 per 35. Després que ambdós equips s'estrenaren al rest de forma consecutiva, el trio de Puchol II es va ficar per davant i va disposar d'una oportunitat amb val des del rest per a poder sumar tres jocs seguits i continuar des del dau. Bueno va pegar un pas endavant per voltejar el tanteig i igualar a 35. En el següent joc, al rest, el trio de Marc va col·locar-se al capdavant del lluminós (40-35) i va encadenar cinc jocs consecutius per situar-se 55-35.

El millor dia de l'any per a Marc

El millor dia de l'any per a Marc

Pareixia que Puchol II s'apagava, però mai no es pot donar per mort al de Vinalesa, encara que la mala estratègia de Marc el va afavorir. Amb 55-40 i amb el val de la victòria a la butxaca, el de Montserrat va canviar a una pilota nova i va cometre les primeres errades de la partida, donant ales a Puchol II. Això no obstant, Marc va tornar a disposar de val al rest, però va tancar el duel des del dau.

Gran final

Marc, Félix i Bueno lluitaran pel títol amb Jose Salvador, Nacho i Álvaro Gimeno que van accedir el passat divendres en guanyar a De la Vega La gran final es disputarà el pròxim diumenge, dia 23 de maig, a les 11.30 hores en el trinquet Salvador Sagols de Vila-real. Per altre costat, els dos equips derrotats a les semifinals es veuran les cares en la final de consolació del pròxim divendres, dia 21 de maig, a les 18.30 hores.