Síguenos en redes sociales:

Campionat Individual CaixaBank - Trofeu President de la Generalitat d'escala i corda

La generació del 98 no és un miratge

Jose Salvador i Giner guanyen les seues eliminatòries contra Pablo de Sella i Kruithof, i tanquen el quadre de quarts de final del mà a mà

La generació del 98 no és un miratgeFUNPIVAL

Han vingut per a quedar-se. La generació del 98 no és un miratge. Ja ho van demostrar a l’edició anterior del Campionat Individual CaixaBank - Trofeu President de la Generalitat d’escala i corda amb tres dels quatre semifinalistes nascuts al mateix any. Ho van confirmar a l’última Lliga CaixaBank, amb De la Vega, Giner i Álvaro Gimeno com a finalistes. I en este mà a mà no es queden darrere. Ahir, Jose Salvador i Giner van classificar-se per als quarts de final de l’Individual en superar a Pablo de Sella i Kruithof, respectivament. Amb De la Vega, en total seran tres pilotaris d’una collita criada al bressol del Tecnificació d’Álvaro, el màxim guardonat en el mà a mà amb onze frisos grecs al seu haver, el primer d’ells precisament el 1998.

El trinquet de Pelayo va acollir la victòria de Jose Salvador per 60-45. El de Quart de les Valls va patir més del compte davant un rival al qual l’any anterior va deixar sense puntuar, però el mà a mà és especial, tot pot passar. Tant va ser així que, amb 40-30, Pablo de Sella va saber contrarestar el joc perdut al dau per a aconseguir la igualada a 40. Un desempat que es va decantar des del rest per a Jose Salvador amb 50-45, en encarar la galeria amb la solidesa del val i net que va endossar-li a l’alacantí. Ja des del dau, el pilotari de 23 anys va sentenciar la partida i s’enfrontarà contra Genovés II, el 13 de juny en el trinquet El Rovellet de Dénia.

Així mateix, Giner va certificar el seu passe a Pedreguer amb un marcador de 60-30. Tot i que era un duel d’un rest contra un mitger, les forces van estar igualades fins als 30 tantejos. A partir d’ací, Giner va començar a imposar la seua superioritat davant un Kruithof que va lluitar cada quinze. Giner jugarà els quarts contra Puchol, el 12 de juny al trinquet de Pedreguer.

Pulsa para ver más contenido para ti