RASPALL

Torna la competició de parelles amb les líders en alerta

La jornada 3 en els dos grups del Campionat de parelles femení en Primera apunta a deixar canvis en les classificacions

L’Autonòmic de raspall parelles femení de Primera trofeu Diputació de València torna després d’una setmana d’atura

L’Autonòmic de raspall parelles femení de Primera trofeu Diputació de València torna després d’una setmana d’atura / FEDPIVAL

Superdeporte

L'Autòmic de raspall parelles femení de Primera - Trofeu Diputació de València torna després d’una setmana d’aturada i ho fa amb la tercera jornada, els equips capdavanters alerta per mantindre posicions, i els perseguidors atents per seguir pressionant.

La jornada 3 en els dos grups del Campionat de parelles femení en Primera apunta a deixar canvis en les classificacions, perquè els equips que estan liderant s’enfronten entre ells en el grup A, i en el B tenen enfrontaments per provocar canvis.

En el grup A hi haurà duel de la part alta de la classificació amb la partida que es disputarà a Bicorp entre l’equip local i Borbotó A. Serà el dissabte a les 18:00h. Les de la Canal de Navarrés amb Victoria i Mar dominen el grup amb 6 punts, mentre que Borbotó A, amb Anabel i Mónica en suma 3 en perdre la seua partida, l’última jornada disputada, a Càrcer.

L’altre duel del grup A el jugaran a Càrcer la parella d’Alcàntera-Càrcer, amb Aida i Fanni, contra la de Beniparrell B, formada per Lucía i Mireia. Les de l’Horta no han sumat encara i els de la Ribera tenen en la seua mà acostar-se a la part alta.

En el grup B, el dijous 23 es va disputar la partida avançada a la jornada amb Borbotó B i Alqueria d’Asnar. El duel va caure del costat de les de l’Horta, amb 25 per 10 per a la parella d’Irene i Amparo, que va ser superior a Erika i Myriam. Irene i Amparo empaten a punts a la classificació amb Beniparrell A, però amb una partida més.

El segon enfrontament del grup el protagonitzaran els equips de Beniparrell A contra Meliana. L’equip d’Ana i Noelia està obligat a vèncer si vol mantindre el lideratge del grup, mentre que Aina i Àngela tampoc no poden deixar escapar els punts en joc, per estrenar el seu caseller.

Els equips que estan liderant s’enfronten entre ells en el grup A, i en el B tenen enfrontaments per provocar canvis

Els equips que estan liderant s’enfronten entre ells en el grup A, i en el B tenen enfrontaments per provocar canvis / FEDPIVAL

Tercera jornada:

Grup A:

Dissabte 25, 12:00h: Alcàntera Càrcer C – Beniparrell B

Dissabte 25, 18:00h: Bicorp E – Borbotó A

Grup B:

Borbotó B 25 – Alqueria d’Asnar A 10 (disputat dijous 23)

Diumenge 26, 18:00h: Beniparrell A – Meliana A

La jornada 3 en els dos grups del Campionat de parelles femení en Primera apunta a deixar canvis en les classificacions

La jornada 3 en els dos grups del Campionat de parelles femení en Primera apunta a deixar canvis en les classificacions / FEDPIVAL

Classificacions:

Grup A:

1.  Bicorp E 6 pts

2.  Borbotó A 3 pts

3.  Alcàntera Càrcer C 3 pts

4.  Beniparrell B 0 pts

Grup B:

1.  Beniparrell A 6 pts

2.  Borbotó B 6 pts

3.  Alqueria d’Asnar A 3 pts

4.  Meliana A 0 pts