GALOTXA

Alfara de la Baronia i Onda, a pel títol de l’Interpobles en trinquet

Cap de setmana de finals de totes les categories al trinquet de la Pobla de Vallbona

Alfara de la Baronia jugarà de nou la final de Primera en trinquet

Alfara de la Baronia jugarà de nou la final de Primera en trinquet / FEDPIVAL

Arriben les finals de l’Interpobles Edicom en trinquet. La cita és múltiple al trinquet de la Pobla de Vallbona. Es disputen totes les finals: Primera, Segona, Tercera, Quarta A, Quarta B i Juvenils.

En Primera categoria la final enfrontarà a Alfara de la Baronia, que opta a guanyar el títol per tercera vegada i juga la seua 5ª final consecutiva, contra el CPV Onda, que s’estrena en la lluita pel títol. Els primers van deixar fora en semifinals a Manises, mentre que els alacantins es van desfer de Petrer el passat cap de setmana. La final de Primera serà el diumenge a les 11:30h.

Mentre Onda debuta en la lluita pel títol en la gran final, Alfara de la Baronia, actual subcampió, va vèncer en 2017 i 2019, i va ser segon en la final de 2018 i 2020.

Diego, del CPV Onda, que s’estrena en la lluita pel títol

Diego, del CPV Onda, que s’estrena en la lluita pel títol / FEDPIVAL

Segona i Tercera, dissabte de vesprada

Les altres finals també tindran com a escenari el trinquet de la Pobla de Vallbona. La final de Segona es jugarà entre els equips de Via Augusta Massalfassar C i Trinquet de Torrent A, i serà el dissabte a les 17:00h.

Just després de la final de Segona es disputarà la de Tercera. A les 18:30h del dissabte, la final entre Trinquet de Torrent B i Dent. Luna Massalfassar D.

Dissabte de matí: Quarta A i Quarta B

El mateix dissabte, però de matí, s’iniciaran les finals de Quarta A i Quarta B. La de Quarta A serà a les 10:00h amb l’enfrontament entre Club Pilota Alberic i Caixa Popular Manises D. La de Quarta B enfrontarà a Trinquet de Torrent F contra el Club Pilota Castelló C. Serà a les 11:30h.

Juvenils, abans de Primera

Així mateix, el cap de setmana inclou la final juvenil: serà el diumenge a les 10:30h, abans de la final de Primera, entre els equips de Disid Alfara C i el CPV Petrer.

Horaris de les finals de l’Interpobles Edicom en trinquet

DISSABTE:

10:00h - QUARTA A: Alberic – Manises D

11:30h – QUARTA B: Trinquet Torrent F – Club Pilota Castelló C

17:00h – SEGONA: Massalfassar C – Trinquet Torrent A

18:30h – TERCERA: Trinquet Torrent B – Massalfassar D

DIUMENGE:

10:30h .- JUVENILS: Alfara C – Petrer

11:30h – PRIMERA: Alfara de la Baronia – Onda

Paco, del CPV Onda. En Primera categoria la final enfrontarà a Alfara de la Baronia, que opta a guanyar el títol per tercera vegada i juga la seua 5ª final consecutiva, contra el CPV Onda

Paco, del CPV Onda. En Primera categoria la final enfrontarà a Alfara de la Baronia, que opta a guanyar el títol per tercera vegada i juga la seua 5ª final consecutiva, contra el CPV Onda / FEDPIVAL